ByteScout BarCode Reader leest verschillende types 1D en 2D barcodes (Code128, Code39, PDF417, Datamatrix, QR Code). Het programma leest ook barcodes van live webcamera apparaten, bitmaps, JPG, PNG, TIFF of PDF, het werkt snel en onafhankelijk. Gebruik de activeringscode voor de registratie en gebruik het programma voor zakelijke doeleinden.

Giveaway of the day — Barcode Reader 10

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van ByteScout. Themida. 32 Bitter. De sleutel staat in de readme, de naam mag u zelf kiezen. ByteScout zet de activatie meestal in het register. Zo ook vandaag:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Bytescout\BarCode Reader]
"LN"=-
"LK"=-

Bewaar deze sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

OT: vanwege problemen met de blog vanuit Windows 10 schrijf ik nu in IE op een virtuele W8.1 64 Pro. Maar ook daar zie ik hetzelfde wat Ootje zag nà een succesvolle posting:

access denied

Mijn blog-provider is aan het knutselen aan zijn systeem. Misschien is er een bugje ingeslopen? Het zijn Fransen, dus(?) geen mogelijkheid om een fout aan te melden. "Fransen maken geen fouten", net als "Duitsers maken geen grappen", "Russen exporteren geen gif", "Amerikanen kiezen geen foute president" en "Engelsen nemen geen domme besluiten".

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable (inclusief werkmap tegen het gepruttel). Gemaakt op een virtuele ThinPC. Doet het niet op de laptop.

Terug naar het begin.