AceThinker Video Master biedt uitgebreid mogelijkheden voor videoverwerking. Deze suite beschikt over een audio/video converter, schermrecorder, MV maker (fotoalbum creator), video editor,speler en downloader. Met een paar klikken kun je een video converteren naar een compatibel formaat voor mobiel apparaat, digitale TV, webbrowser en meer met slimme uitvoer presets.

Bovendien biedt het mogelijkheden voor het downloaden of opnemen van video's van het web (ondersteuning voor 100+ videosites). Ook beschikt het over een degelijke editor voor verbetering van de ruwe video' s of het creëren van fotoalbums. Het is een ideaal tool voor het gemakkelijk aanpassen en verbeteren van uw eigen video's.

Opmerking: ook een Mac installer beschikbaar in het archief! Het programma biedt 1 jaar gratis updates en tech ondersteuning.
Giveaway of the day — AceThinker Video Master (Win & Mac) 4.7.6

Deze titel van AceThinker kregen we hier nog niet eerder.

Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Lees de readme goed.33Mail is OK. 32 Bitter. Kent Nederlands.

De Cameyo doet het niet. Maar installatie in SandboxIE op de desktop met een test-msi van Discovery voor 124 dagen doet het wel, na activatie met het 33Mail-adres en het zelf-gekozen wachtwoord. En daarmee kan ik een SandboxIE aanmaken op de desktop.

De Duitse vrienden zien de activatie staan in drie bestanden:
C:\Users\NAME\AppData\Roaming\AceThinker\AceThinker Video Master\CommUtilities.Report.Data+passport.userinfo+XCommUtilities.ini
Maar ik heb voldoende aan het gebruikte 33Mail-adres en mijn zelf-gekozen wachtwoord om de SandboxIE-versie te activeren: QED.

OT: uw Nederlandse Linux en/of Windows droom-laptop op maat. Eventueel met 32 GB RAM en een 4G-chip.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.