Opmerking: u kunt vanuit het programma updaten naar versie 12.7!
LeaderTask is een gebruikersvriendelijke taakbeheer app. Maak uw lijsten met taken aan voor iedere dag, schik deze op projecten, verdeel taken in subtaken, stel herinneringen in voor belangrijke taken, voeg documenten toe aan taken, wijs ze toe aan vrienden/collega's en nog veel meer!

We hebben een gedetaileerde vergelijking gemaakt van LeaderTask met twee sterke concurrenten! Wat LeaderTask u wel biedt maar anderen niet:

  • Onbeperkt taken onderverdelen in subtaken op ieder niveau. Subtaken onderverdelen in kleinere taken;
  • Uniek systeem “Antiforgetfulness”. Kan u aan alle taken herinneren die u eigenlijk gisteren of nog eerder wilde uitvoeren, maar waar u niet aan toe bent gekomen. Het systeem plaats achterstallige taken op de lijst van taken voor vandaag;
  • Echte offline modus (met taken werken zonder een internetverbinding);
  • Taken visualiseren (met kleuren);
  • Alle tijdmanagementsystemen worden ondersteund: GTD, Autofocus, Superfocus, Pomodoro Technique, Do It Tomorrow, Stephen Covey System enz!

Opmerking: licentie voor 1 gebruiker voor 1 jaar (100% functies beschikbaar). De app kan op ieder aantal apparaten worden gebruikt (Windows, Mac, Android, iPhone, iPad)! Inclusief gratis levenslange app updates en commercieel gebruik.

Giveaway of the day — LeaderTask Daily Planner 12.5.9

. Versie 12.5.9 kregen we op 14 september 2017. De blog van die dag. Omdat we vandaag dezelfde versie krijgen als op 14 september 2017, kan ik rustig wat anders gaan doen.

Themida. In de readme geen sleutel. Na installatie u aanmelden met een werkend mailadres (33Mail is OK) en een wachtwoord van minstens 8 tekens. Vergeet niet het zoeken naar updates uit te zetten.

Ik gebruik de Agenda-functie van Gmail. Mijn leven is niet zo complex dat ik méér nodig heb. En mijn vrouw kan via haar iPhone gaar afspraken in onze gezamenlijke Google-agenda plaatsen. Ook handig. Altijd beschikbaar, op elk medium, gratis.

een

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en drie portables: Cameyo, klassiek en de klassieke als msi. Dat laatste is geschikt om in SandboxIE te zetten. De Cameyo doet het prima op de desktop. De msi ook, maar dan in SandboxIE op de desktop.

Terug naar het begin.