Vole PageShare is een offline websites builder waarmee u professionele stijlvolle websites op basis van gebruikelijke tekstverwerkingsdocumenten kunt creëren.

Zonder coderen, geen online drag-drop en u hoeft uw website niet te bouwen vanaf een zin, een beeld om te beginnen. De inhoud van de website komt van uw dagelijkse tekstverwerkingsbestanden. U hoeft zich alleen te concentreren op het bewerken documenten met uw vertrouwde tekstverwerkingssoftware. Vole PageShare voltooit automatisch alle overige werkzaamheden aan uw website inclusief multi-level website navigatie; instellen merktekst, logo afbeelding, website favicon; over de volledige breedte beeld landing page, MP4 video landing page; diashow toevoegen, lightbox, accordion, geavanceerde tabellen; ondersteuning voor bestandsdownload, MP4 video afspelen en online YouTube video; ondersteuning voor eigen HTML code, etc.

U kunt op unieke wijze een directory-achtige website maken en een voorbeeld van de website bekijken in de ingebouwde previewer.

Vole PageShare kan een schone, complete en op zichzelf staande website exporteren die HTML 5 en andere up-to-date netwerktechnologieën ondersteunt. De geëxporteerde website kan onafhankelijk worden uitgevoerd en kan op elk WAN of LAN worden gepubliceerd.

Beste gebruikers, het registratieproces lijkt misschien nogal gecompliceerd. Volg zorgvuldig de instructies in het bestand readme.txt. Als u problemen ondervindt bij het activeren van het product, neem dan gerust contact op met Sanwhole support team via contact@sanwhole.com.
Giveaway of the day — Vole PageShare Professional LTUD 3.67.8032

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Sanwhole. "Supports all Windows systems with .Net 4.0" Het weggevertje controleert dat, maar gaat .NET niet zelf installeren. Wel zo netjes.

Maak uw eigen account aan. 33Mail is OK. Direct na de bevestiging van mijn 33mailadres komt de eerste spam binne: "Extend your reach with Sanwhole software". Ik voel me op slag niet meer helemaal gezond = SanWhole...

De activatie komt in het register:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\RADAR\HeapLeakDetection\Settings\LeakDiagnosisAttempted
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\RADAR\HeapLeakDetection\DiagnosedApplications\VolePageShare.exe
LastDetectionTime

Bewaar deze sleutels. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Aan mij niet besteed. Gewone sites maak ik met Treepad Business en mijn blog wordt verzorgd door mijn provider.

Vandaag gaan we treinen met het boekenweekgeschenk. Ik neem een netbook mee, zodat ik vanuit de trein via AnyDesk op mijn desktop of werklaptop thuis kan werken. Daar staat het gratis DontSleep op, zodat ik zeker weet dat het thuisfront zonder mijn toestemming niet gaat dutten, slapen of zichzelf uitzet. Moet natuurliijk Liander geen kabels doorknippen. Dit als test voor ons weekje buitenland dat over een paar dagen aanvangt. Ik kon de desktop goed bereiken, de ingeklapte laptop niet. Het beeld is zó klein, dat het niet goed bruikbaar is in een rijdende en daardoor schokkende trein.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, een klassieke portable en diens msi. Nog niet getest.

Terug naar het begin.