WinToHDD biedt u de mogelijkheid om Windows te installeren zonder CD/DVD of USB-schijf. Met deze alle-in-één Windows Deployment Tool, kunt u Windows gemakkelijk (opnieuw) installeren, Windows installeren op een andere schijf dan waar uw Windows OS is geïnstalleerd, of uw huidige Windows OS installatie klonen naar een andere schijf. Bovendien kunt u het gebruiken om een Windows Multi-Installatie USB-stick aan te maken om iedere versie van Windows te installeren op BIOS en UEFI computers.
NB: levenslange licentie; geen gratis upgrades.
Giveaway of the day — WinToHDD Professional 2.8

. Versie 2.5 kregen we op 4 juli 2017. De blog van die dag. De vorige keer hadden we recht op updates, nu niet. Ga dus deze niet installeren, maar up-date uw oude versie. Ik heb mijn 32 bits Cameyo van vorig jaar - gemaakt op een virtuele XP 32 - zojuist opgewaardeerd naar 2.8. Ik moest die wel activeren en dat ging prima met de sleutel van vorig jaar. Wie wat bewaart ... Helaas werkt de oude sleutel niet bij een nieuwe installatie op een virtuele W8.1 64 Pro.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Uitleg over de activatie. Kent Nederlands. Vink het automatisch zoeken naar updates uit, want de sleutel laat dat niet toe. De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Hasleo\WinToHDD]
"Data0000"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED. Maar de activatie is wel systeem-gebonden.

Verschillen tussen de versies. Voor gewone mensen volstaat de gratis versie.

Lidl1https://easyuefi.com/forums/fo... attendeert op eventuele problemen die op hun forum worden genoemd.

OT: ik heb ruzie met SandboxIE. Ik kocht eind 2011 een persoonlijke levenslange licentie. Toen mocht je als particulier die op al je eigen machines gebruiken. Nu heeft SandboxIE mijn licentie gedeactiveerd, want "The key was flagged and cancelled by the system due to showing 443 activations from 89 unique systems. Any keys showing signs of abuse will get flagged and cancelled by the system. ". Dat aantal activities en systemen is natuurlijk absurd en bewijst volgens mij dat hun tellers niet deugen.

Later toegevoegd: We hebben vrede gesloten. Ik heb een nieuwe sleutel gekregen met de rechten uit 2011: "“ Q. Do I need to license (pay for) Sandboxie multiple times, to use it on more than one computer at home?
A. No. You can use a single license of Sandboxie with any number of computers that you, as an individual, personally own. This does not apply to non-personal use (including commercial, eductional, governmental, and not-for-profit use). See Commercial Licensing."

Dus mag ik het op al mijn machines tegelijk gebruiken. Ingeval ik een machine afdank of opnieuw inricht, gaven ze me deze tip: "If you need to deactivate a computer that you are no longer using, please follow these steps:
Open Sandboxie Control -à Help à Register Sandboxie:
Hit “Ok”:
Hit “Clear License Information”:

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, een klassieke portable en diens msi. Alles aangemaakt op een virtuele ThinPC. De portable doet het niet op de desktop. De Cameyo wel, maar moest ik wel activeren, want de registersleutel van de virtuele ThinPC werkt niet op de desktop.

Terug naar het begin.