Dubbele items als foto's, video's en muziekbestanden kunnen veel schijfruimte innemen. Met een snelle scan, identificeert Smart Duplicate Cleaner alle duplicaten verspreid over verschillende mappen op uw computer.

U kunt een voorbeeld van de gevonden dubbele items bekijken en de items die u niet meer nodig heeft onmiddellijk verwijderen. Op deze manier kunt u GB's aan schijfruimte winnen. Voer nu een Smart Duplicate Cleaner scan uit en bekijk hoeveel schijfruimte u kunt winnen door dubbele items te verwijderen.
Giveaway of the day — Smart Duplicate Cleaner 2.1

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Smart PC Solutions. Themida. De readme bevat de sleutel. Let op dat u geen dubbels weggooit die uw systeem nodig heeft. Alleen dubbele foto's, tekstbestanden, spreadsheet en dergelijke wissen, mits u elders een backup heeft staan. Mijn backups staan in DropBox. Daar staan veel 'dubbelen', maar DropBox is slim en slaat echte dubbels maar één keer op en zet op de andere plekken een verwijzing.

Discovery ziet dat bij de activatie een registersleutel UserKey wordt aangemaakt:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Smart PC Solutions\Smart Duplicate Cleaner]
"UserKey"=-

Bewaar die sleutel.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, een klassieke portable en diens msi. Alles afkomstige van een virtuele ThinPC. Nog niet getest.

Terug naar het begin.