Exiland Backup kan u helpen bij het beschermen van uw belangrijke bestanden met automatische back-ups (werk documenten, projecten, gebruikersprofielen, foto's, audiobestanden, enz). Het programma kan uw back-ups ook dupliceren naar FTP/SSH servers, NAS of externe schijven. Exiland Backup ondersteunt vier back-uptypes: volledig, incrementeel, differentieel en datasynchronisatie. Het programma is uitzonderlijke gemakkelijk, klein en snel en gebruikt weinig systeembronnen.Het is een ideale back-upoplossing voor zakelijk en privégebruik.
Giveaway of the day — Exiland Backup Standard 4.6

Een nieuwe aanbieder hier, Exiland . Begint verkeerd, met Themida. geen sleutel in de readme. Blijkt niet nodig te zijn, want bij opstarten zie ik al de naam Giveawayoftheday. Er zijn drie versies. Voor de meesten zal de gratis versie voldoende mogelijkheden bieden.

Voor de meeste mensen volstaat het al-oude gratis Nederlandse product Freebyte Backup van de maker van Treepad.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een Cameyo portable, een klassieke portable en diens msi. De Cameyo doet het prima op de desktop, de msi noch in SandboxIE, noch op de desktop.

Terug naar het begin.