Greatis Screen Beagle is een ongebruikelijk verfijnd en geavanceerd schermtoolsysteem, met vier geintegreerde krachtige sub-tools:

  • Vergrootglas

Een geavanceerd venster voor schermweergave die schaalbaar is van 50 tot 300 pixels,en waarmee u kunt inzoomen van x2 tot x10.

  • Screenshot;

Een geavanceerde screenshot tool dat het scherm kan kopiëren of een geselecteerd deel van het scherm, naar het klembord of een BMP, GIF, PNG of JPG bestand.

  • Meter;

Dit unieke hulpprogramma kan afstanden en hoeken tussen twee willekeurige punten op het scherm meten.

  • Dropper;

Dit handige tool kan de kleur van elke pixel op het scherm verkrijgen, deze omzetten naar tekstformaten (RGB, REG Hex en HTML), en deze tekst weergeven of kopiëren naar het klembord.

Elk tool kunt u activeren met een muisklik op het icoon, via een aanpasbare sneltoets of via het icoon popup menu. Na activering wordt het scherm bevroren om het analyseren van de kortdurende toestanden te vereenvoudigen
Screen Beagle werkt standaard vanuit een enkele icoon, waarop u rechts kunt klikken voor de afzonderlijke tools. Desgewenst kunt u ook voor iedere tool een aparte icoon gebruiken - voor snelle toegang met één klik.
Giveaway of the day — Screen Beagle Pro 1.72

Een nieuwe aanbieder hier, just.dmitry & Greatis Programming.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Een .7z staat in de andere Stack.
Ook een Cameyo, gemaakt in WinXP VM en lijkt te werken in Win8.1.

Terug naar het begin.