deels Ootje

CUTOUT 5 biedt de mogelijkheid om de de fijnste details en transparante objecten uit te knippen met één muisklik. Zelfs met een complexe achtergrond kan CUTOUT 5 de gewenste objecten verwijderen dankzij een perfecte randherkenning en binnen/buiten matting.

Maak gebruik van chroma keying om op een professioneel niveau te werken: kies je achtergrondkleur en knip je object uit op een monochrome achtergrond met één klik van de muis. Dankzij tools als de intelligente intelligente gum en de foutborstel, heeft u altijd de juiste tool bij de hand om je foto's als een professional te bewerken. De soft focus functie biedt de optie om de scherpte op de achtergrond verminderen en prachtige portretten maken met zachte bokeh.

Giveaway of the day — CutOut 5 Standard

. Versie 4 kregen we op 17 mei 2017. De blog van die dag. daar heb ik geschreven waar de activatie is vastgelegd. Voor deze versie zal vast ies soortgelijks gelden.

Op een virtuele XP op de reiscomputer kunnen installeren.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Een .7z (van een Cameyo, gemaakt in WinXP Vm en lijkt te werken in Win8.1) staat in de andere Stack.

In de uitwisselmap van krypteller staan een install_and_activate en een paar portables, gemaakt op een virtuele XP van de reiscomputer. De uploadsnelheid is bedroevend laag. Nog niet getest.

Terug naar het begin.