Leawo TunesCopy Music Converter kan als een module van de TunesCopy Ultimate Toolkit, DRM-beveiligde iTunes M4P en neit-DRM iTunes M4A muziek converteren naar MP3 met een 50x hogere snelheid met behoud van originele kwaliteit en selecteerbare kanalen/sampling rates/bit rates om vrij de DRM-vrije iTunes songs over te dragen naar iedere mediaspeler en mobiele apparaten om er onbeperkt van te kunnen genieten.

Opmerking: de code is alleen toepasbaar voor de Leawo TunesCopy Music Converter, die als module onderdeel is van TunesCopy Ultimate!

Giveaway of the day — TunesCopy Music Converter 2.0

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van deze aanbieder.

Ik krijg het niet geïnstalleerd op virtuele machines op mijn reisnetbook, Ik heb wel de sleutel kunnen aanvragen. Het werken op de desktop thuis ging ook niet lekker. Ik kijk er wel naar als ik thuis ben.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.