TuneFab Spotify Music Converter (Windows & Mac) is een krachtig hulpmiddel voor het converteren van Spotify liedjesen afspeellijsten naar veelgebruikte formaten als MP3, M4A, FLAC en WAV. Na de conversie kunt u al uw favoriete Spotify liederen op ieder gewenst apparaat. De software is beschikbaar voor Spotify Premium en Free gebruikers, zodat alle Spotify gebruikers DRM-vrije Spotify kunnen downloaden voor offline afspelen. Daarnaast kunt u meerdere songs en afspeellijsten in één keer supersnel converteren. Een essentiële en fantastische tool voor Spotify Music liefhebbers.

Opmerking: het archief bevat installatiebestanden voor Windows en Mac versies. Volg de instructies in de readme.txt bestand om de licentie te activeren. De licentie is geldig voor één jaar.

Giveaway of the day — TuneFab Spotify Music Converter (Windows & Mac)

Deze titel kregen we hier nog niet eerder.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Een install&Activate staat in de andere Stack.

Terug naar het begin.