Wise Registry Cleaner is een van de veiligste register opschoningstools momenteel beschikbaar. De scan-engine is grondig, veilig en snel.
Het is zo eenvoudig in gebruik, dat zelfs de minst ervaren gebruiker het register gemakkelijk kan repareren met deze tool. Het scant het Windows register en vindt onjuiste of verouderde informatie in het register. Door deze verouderde in het Windows register te herstellen, zal uw systeem beter en sneller gaan werken, nadat Wise Registry Cleaner uw systeem op problemen geanalyseerd heeft, kunt u de gevonden problemen afzonderlijk met gedetailleerde informatie bekijken. Desgewenst kunt u alle problemen ook automatisch laten verhelpen, alle aanpassingen worden door Wise Registry Cleaner bewaakt en kunnen met een paar muisklikken ongedaan worden gemaakt, waardoor u Wise Registry Cleaner zorgeloos kunt gebruiken.

NB: Levenslange licentie zonder upgrades.

Giveaway of the day — Wise Registry Cleaner Pro 9.5.4

. Versie 4.0 Pro kregen we op 27 maart 2009. Ik hield nog geen blog bij.

Themida, Geen sleutel in de readme. Ik zie geen Nederlandsa/Dutch in het rijtje talen, maar dat kan aan mijn kleine beeldscherm liggen. Na aanpassen van AnyDesk zie ik Nederlands onder Dansk staan. Vergeet niet het zoeken naar updates op "never" te zetten. Ik zie dat ik er een portable van kan maken, zonder Cameyo. Nog niet gedaan, kan altijd nog vanuit de Cameyo portable.

Bij een deep scan op de echt schone virtuele ThinPC vindt de Cameyo van het weggevertje 124 fouten in het register. Ik zie geen reden die te "schonen". Het defragmenteren lijkt te werken en is minder gevaarlijk omdat het alle sleutels behoudt. Of het echt veel zin heeft, dat wat verkleinen van het register door het weghalen van de gaten? Geen idee. Hoe sneller uw machine en hoe meer RAM, hoe minder u het verschil zult ervaren.

Zelf ben ik tevreden met het gratis CCleaner, al kent dat geen defragmentatie. Maar registeropschoners zijn geen kinderspeelgoed. Maak altijd een backup van de te wissen sleutels.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en twee portables. Nog niet getest.
Terug naar het begin.