Easy Photo Unblur verbetert de kwaliteit van camera shots door buitensporige ruis te verwijderen en wazige objecten te verscherpen. Het maken van foto's met beweging of niet-optimale lichtcondities resulteren veelal in wazige en onscherpe foto's. Met Easy Photo Unblur worden foto's kraakhelder dankzij de slimme digitale optimalisatie. De programma algoritmes ontdoen foto's van ruis door het detecteren van objecten uit focus en het intelligent opschonen van de ruis. Het programma biedt een reeks ontruismodi met aanpasbare parameters – verzachten, detalization, ruis voor- en nabewerking. Afhankelijk van de hoeveelheid ruis, kun je vrijuit met verschillende verscherpingsmodi foto's ontdoen van ruis, handtrillingen, uit focus en wazigheid door beweging herstellen. Deze beeldverscherpings app batck optimalisatie om tegelijkertijd meerdere foto's te optimaliseren. Drag & drop de beeldmap naar de app en start de verwerking.

Er bestaan meerdere manieren om foto's om foto's scherper te maken en de meeste daarvan vereisen professionele vaardigheden met beeldbewerking. Easy Photo Unblur is geschikt voor iedereen, ongeacht de kennis en vaardigheden op gebied van fotografie en design. Het programma helpt bij het verscherpen van beelden via artificial intelligence mechanismen.Dat is veel efficiënter dan plat verscherpen dat in de meeste alternatieve oplossingen wordt gebruikt. Gebruikers kunnen een voorbeeld bekijken van het uiteindelijke resultaat en deze vergelijken met de originele foto voordat deze wordt opgeslagen.
Giveaway of the day — Easy Photo Unblur 2.0

. Versie 1.2 kregen we op 9 augustus 2017. De blog van die dag.

Geen Themida. Kent Nederlands. 32-Bitter.Bij opstarten een link om de sleutel aan te vragen. U heeft een werkend mailadres nodig. 33Mail is OK. In de bevestigingsmail staat een link om OK te geeven. Daarna kunt u de sleutel kopiëren in de browser. Ootje gaf al aan dat u geen mail krijgt met de sleutel. SoftOrbits wil veel van u weten, maar insisteert niet.

Ik kreeg het niet aan de praat op de virtuele XP van mijn reis-netbook. W7 32 doet het wel. Ik heb voldoende foto's met mijn iPhone gemaakt in slecht verlichte kerken om het weggevertje na thuiskomst grondig te testen. Als de resultaten de moeite van het delen waard zijn, vindt u die later hieronder. Maar eerst flink wat achterstallig werk uitvoeren.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\EasyPhotoUnblur]
"actKey"=-
"Key"=-

Vorige keer zag ik nog twee subsleutels: "partnerCode"=- en "partnerName"=-. Vanwege de vakantie kijk ik er zelf niet naar, maar ze zijn te oogsten uit de Cameyo.

OT: Op het einde van de vakantie heb ik AnyDesk eindelijk wat beter onder de knie. Beeldscherm origineel, dat wil zeggen dat ik op het scherm van het kleine netbook maar een deel van het scherm van de desktop zie, maar dan weer wel goed leesbaar. Met muis of cursortoetsen kan ik op het netbook mijn zichtveld op de monitor van de desktop verplaatsen. Verder heb ik uitgeschakeld dat een eventuele gebruiker van de desktop wat kan invoeren als ik via AnyDesk werk. Teamplayer eraf gegooid vanuit Spanje, want die zit misschien AnyDesk in de weg. Wel raar dat ik last kreeg vaan denderende kontakten. Dat betekent dat als ik één teken aantik, er een aantal op de desktop worden ingevoerd. Waarom?

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Een Cameyo, gemaakt in WinXP-VM staat in de andere Stack.

In de uitwisselmap van krypteller staat inmiddels ook het nodige.

Terug naar het begin.