De nieuwe Ashampoo Photo Commander 15 is de universele oplossing voor het bekijken, bewerken en ordenen van uw foto's. Breng uw fotobibliotheek op orde, batch-optimaliseer meerdere bestanden tegelijk of maak en ontwerp met gemak uw eigen kalenders, wenskaarten en diavoorstellingen.

Bedien en navigeer door uw diavoorstellingen op uw pc terwijl de dia's verschijnen op een extern scherm of beamer! Met slechts een paar klikken bereiken beginners, amateurs en professionals verbluffende resultaten.
Giveaway of the day — Ashampoo Photo Commander 15

. Versie 14 kregen we op 10 november 2017. De blog van die dag.

Ashampoo levert goed spul zonder Themida, maar met een eigen wrapper. Die haalt u er met de sleutel af. Ik ben klant van Ashampoo, maar anders zou ik 33Mail gebruiken. Versie 16 is al in de handel, conform hun gewoonte om niet het allernieuwste weg te geven. Vraag de sleutel zelf aan. "De" sleutel, want iedereen krijgt dezelfde: AP***3E. Let er wel op dat u tijdens de installatie alle ongewenste extra's uitklikt. Kent Nederlands/Vlaams. Ashampoo ziet dus geen verschil tussen die nauw verwante talen met toch wel flinke verschillen. De taal die Adriaan hanteert is voor ons noorderlingen vaak totaal onbegrijpelijk. Of ligt het niet aan zijn versie van het Vlaams, maar aan de gedachtenspinsels van Adriaan? Of aan de vacuolen in zijn hersenen?

De sleutel zie ik terug in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampoo\Ashampoo Photo Commander 15\ash_inet]
"SharewareType"=-
"regKey"="-

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en enkele portables. Nog niet getest op de desktop.

Terug naar het begin.