Artipic is een multi-platform beeldbewerker waarmee u snel een eenvoudig uw afbeeldingen en foto's kunt bewerken, retoucheren, samenstellen en distribueren. Artipic beschikt over een uitgebreide reeks bewerkingsfuncties, filters en aanpassingen voor het verbeteren van afbeeldingen. Reversible Stylization biedt mogelijkheden voor beheer van presets met effecten en deze toe te passen zonder de bron aan te tasten. Met de Batch Processing Module kunt u een groot aantal afbeeldingen in één keer bewerken met vooraf ingestelde actie-sets.

Opmerking: het programma beschikt over een licentie voor zes maanden en en wordt vooraf geregistreerd! Verloopt 30-09-2018!
Giveaway of the day — Artipic 2.6.1

. Versie 2.3.3 kregen we op 30 maart 2016. De blog van die dag.

Geen weggevertje, maar een verlengde proefperiode van zes maanden. Voor mij een reden om er niets mee te doen. Zonder sleutel te gebruiken, want het is een Giveawayoftheday-versie. Geen Themida. Draait niet op een 32-bitter. Geen Nederlands. Draait niet op de virtuele W8.1 Pro met 6,6 GB vrije ruimte, want er is 14 GB nodig? Draait evenmin in SandboxIE op de desktop: Een klassieke portable maken lukt ook niet. De Cameyo lijkt wel geslaagd, maar is vanwege die absurde 14 GB ruimtebeslag niet te testen op de virtuele W8.1 64 Pro. Later toegevoegd: als ik als tijdelijke map de download- of uitwisselmap van de desktop zelf gebruik, draait het weggevertje wel op de virtuele W8.1. maar dat doorbreekt de Chinese muur tussen de desktop en virtuele machine. Dat doe ik niet graag.

SandboxIE

De activatie staat misschien in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Artipic AB\Artipic]
"ArtipicData2.6.0"=-
@=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Artipic AB\Artipic\Capabilities]
@=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Artipic AB\Artipic\Capabilities\FileAssociations]
@=-
Of die subsleutel @ nuttig is?

Als ik de eerste subsleutel weghaal, wil het programma niet meer draaien.

Grappig: als ik de trial installeer (nieuwer) en dan de hele lange tekenreeks van de subsleutel ArtipicData2.6.0 invul in het veld voor de sleutel, wordt die vertaald als 3C3F7-******-****-****-696F6. Maar ik kan daar de trial niet mee activeren. Ik kan wel een sleutel kopen voor de helft van de prijs. De trial is 30 dagen te gebruiken. Ik kan de trial niet tot actie verleiden in SandboxIE op de desktop. Doodse stilte.

OT: na een schitterende vakantie ver na middernacht thuis gekomen. De desktop stond vanmorgen keurig te draaien. Inmiddels weer een update gehad.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W8.1 64 Pro. Die geeft op de W10 64 desktop dezelfde foutmelding als de SandboxIE-installatie. Rotzooi.

Terug naar het begin.