DearMob iPhone Manager overtreft iTunes bij het diversifiëren van uw iOS-databeheer. Het biedt niet alleen een oplossing voor het holistisch back-uppen en herstellen van de inhoud van uw iPhone, maar u kunt ook elk individueel iPhone-bestand eenvoudig overbrengen en beheren.

Met DearMob zijn al uw iOS back-ups eenvoudig terug te vinden door records, kunt u een muzieklijst synchroniseren van PC naar iPod, iPhone foto's, contacten en teksten onttrekken voor veilige opslag, een MKV-video converteren om af te kunnen spelen op uw iPad en meer. Beter nog, de unieke ÉÉN-KLIK synchronisatiefunctie bevrijdt u van veel vervelende stappen in dit soort bewerkingen.

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan voor een Gmailadres. Met een filter stuur ik die naar dat adres via mijn provider naar geïnteresseerden. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst. U krijgt de link dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de link zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken. Hier plak ik de link op drie plaatsen en wijzig voor niet-Nederlandssprekenden de eerste twee tekens van nl in www en de. Tot nu toe drie klanten.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — DearMob iPhone Manager 2.1

. Versie 2.3.3 kregen we op 30 maart 2016. De blog van die dag.

Iets voor iTunes haters.Themida. In de readme een link voor de sleutel. Klik en u kunt die oogsten uit uw browser, zonder mailadres. Het weggevertje haalt zelf de benodigde Apple Mobile Device Support op. Maar bij heropstarten blijkt die er toch nog niet te zijn. Geen Nederlands. Bij activatie mag u een niet-werkend mailadres opgeven, zoals a@b.com. De activatie komt in:

C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Digiarty\DearMobiPhoneManager\reg.key

Bewaar dat bestand. Ik maakte met Discovery een activate.exe die dat bestand op de juiste plaats zet. Daarmee kon ik het weggevertje activeren in SandboxIE op de desktop. QED. Daarna alle vakantiefoto's op de iPhone in jpg omzetten voor opslag in SandboxIE op de desktop. Jameer dat die jpg's allemaal op vandaag zijn gedateerd.

Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates uit te zetten!

OT: na een schitterende vakantie ver na middernacht thuis gekomen. De desktop stond vanmorgen keurig te draaien. Inmiddels weer een update gehad.___

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.