Fast Video Downloader is software waarmee u video's kunt downloaden van Bing, Youku.com, Vimeo, DailyMotion, Metacafe, Facebook, Worldfloat, Veoh, Break, CollegeHumor, EHow, Imdb, Academicearth, Bliptv, Anitube, Blinkx, Yahoo, Flickr, Zerodollarmovies, Bambuser, S56, Lemonde.Fr, say-move.org ,video.fc2 , cyro.se , littlethings.com, sohu.com, BoxTv.com, livestream.com, twitch.tv en vele andere videosites . Het kan ook video's downloaden van sites die gebruikmaken van het mp4, avi, flv , webm , wmv , 3gp en mp3 bestandsformaat. Fast Video Downloader kan live streams downloaden van livestream.com en twitch.tv.

U kunt rechtstreeks video's zoeken in de applicatie en deze toevoegen aan de downloadlijst. Daarnaast kan het video's converteren naar Iphone, Ipad, Ipod, Android, psp compatibel formaten. Het kan het audio (mp3) onttrekken van video's. En het kan de resolutie van de video aanpassen zonder het videoformaat te veranderen. Het beschikt over een ingebouwde planner om het downloaden van video's in te plannen. Het is mogelijk meerdere video's gelijkertijd te downloaden.

NB: Met een licentie voor één jaar. Daarom zal ik het niet gaan gebruiken._
Giveaway of the day — Fast Video Downloader 3.1.0

. Versie 3.0.01/3.0.008 kregen we op 5 juli 2017. De blog van die dag.

Geen Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. De +truc werkt niet. KentNederlands

De activatie staat in het register::
%

[HKEY_CURRENT_USER\Software\FastPcTools\Fast VD]
"Language"="nl"
"Campaign"="gotd"
"OtherParams"="ver=3.1.0.1"
"nInstalldate"=dword:000006bc
"SIData"=-
"Data"=-
"AutoUpdate"="False"

Discovery zag alleen de subkey Data.

Vergeet niet bij instellingen het automatisch zoeken naar updates uit te zetten. Dat maakt de subkey "AutoUpdate"="False" aan. En eventueel ook het tegelijk met Windows opstarten.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een portable, gemaakt op een virtuele ThinPC. Nog niet getest.

Terug naar het begin.