PDF Multitool is een meerdere doeleinden tool voor PDF naar CSV, PDF naar XML, PDF naar XLS, PDF naar HTML conversie. Ook kan het PDF-bestanden converteren naar beeldformaten, leest het gescande en beschadigde tekst en tekst van afbeeldingen (OCR), zoekt naar reguliere expressies en tabellen in een PDF-document. U kunt bijgesloten bestanden en meerdere data onttrekken en PDF-documenten afdrukken. Een uitstekend gereedschap voor het dagelijkse gebruik!

Bovendien kunt u online bewerkingen checken met PDF op onze website die als een online tool werkt voor end-users PDF.co. In principe beschikt PDF multi tool over deze features en nog veel meer met een upgrade voor bedrijven, maar u kunt er een paar testen op de website.

Giveaway of the day — PDF Multitool for Business 8.6

. Versie 8.6 kregen we op 22 augustus 2017. De blog van die dag.

Themida. De sleutel staat in de readme. 32-bitter. Geen Nederlands. Bij de activatie wordt een naam gevraagd. Ik koos Giveawayoftheday. Pas na het afsluiten van het programma wordt de activatie vastgelegd in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Bytescout\Bytescout PDF Multitool]
"LN"=-
"LK"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggeverjt mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED. Ook met de activate.msi, die Discovery maakte. In SandboxIE lukt de activatie het geoogste activate.reg eveneens.

Volgens de Duitse vrienden kunt u ook versie 8.8.1 activeren met de sleutel van het weggevertje. Dat klopt:

8.8.1

Het is een handig en prettig werkend programma. Voor de particulier gratis. Met de sleutel van vandaag kunnen we het ook zakelijk gebruiken. Ik zag ook een leuke link voor gratis on-line verwerken. Je kan van pdf tekst maken, de plaatjes erin exporteren, OCR plegen (ik zag geen NL) en veel meer. Handig kan zijn een digitale pdf omzetten in een analoge pdf of tiff. Als je niet wilt dat een ander met je tekst er vandoor gaat. Dat kan natuurlijk nog steeds, namelijk maak van de tiff een pdf en gebruik de ocr van het weggevertje om de tekst te extraheren.

Een plaatje uit het oefendocument van Adriaan:

Adriaan

OT: wist u wat u met de plustruc uw notities in Gmail kunt opslaan? Ik mail mijn notities naar notities apenstaart weggevertje punt com. Mijn provider stuurt die door naar een aantal Gmail-adressen en daar stuurt een filter ze naar niet naar Postvak IN maar naar een map. bij Gmail heet dat een label. Die map noem ik notities, maar dat mag natuurlijk anders zijn:

notities

Zo kan ik vanuit de iPhone mijn notities in in Gmail opslaan. Met automatische backup vanwege opslag bij meerdere Gmail-accounts. U mag natuurlijk mij ook notities sturen, maar doe dat niet voor teksten waarop u een reactie verwacht. Dus alleen voor kennisgevingen en zo.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables, gemaakt op een virtuele ThinPC. Nog niet getest.
Terug naar het begin.