Gereedschap voor het opschonen van schijven van onnodige bestanden die de prestaties van uw computer vertragen en onnodig schijfruimte in beslag nemen. U hoeft niet zorgen te maken over uw gegevens, omdat het programma absoluut veilig is ("Wij van WC-Eend...") en u hiermee alleen echt ongewenste bestanden kunt verwijderen.
Baisvik Disk Cleaner biedt mogelijkheden om uw internetprivacy te beschermen, uw computer te optimaliseren en veel ruimte vrij te maken op de schijf. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan het programma worden gebruikt door zowel professionals als door onervaren gebruikers.

Giveaway of the day —Baisvik Disk Cleaner 3.3.7

Een nieuwe aanbieder hier. Geen Themida. Geen Nederlands. Een lange sleutel vindt in de readme. De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{D6EF6248-8E93-49D7-A16D-1046DE093E9D}]
"key"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

De maker beweert dat het programma te gebruiken is door onervaren gebruikers. Maar als ik naar Settings/File masks kijk, moet ik bekennen dat ik daar toch wel mijn tijd voor neem omdat dat correct en conform mijn wensen in te richten. En de definitie Safe/Unsafe is me niet duidelijk.

File Masks
Categories

Of het opruimen van onnodige bestanden nu zowel snelheidswinst kan geven? Er is wel het risico dat het weggevertje ten onrechte zaken wist. Dan bent u veel verder van huis. Mijn advies: afblijven.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables, gemaakt op een virtuele ThinPC. Nog niet getest.
Terug naar het begin.