Wanneer u een geweldig idee heeft om online te publiceren, is het belangrijk om daar direct werk van te maken. WebSite X5 heeft wat u nodig heeft om dat een goede start te geven en onze drag & drop builder helpt u om content toe te voegen, zelfs wanneer u geen kennis heeft van coderen. U beschikt dus alleen over de middelen die u echt nodig heeft om uw eerste project online te krijgen en het ontwerpen van uw site wordt gemakkelijk en plezierig.

Giveaway of the day — WebSite X5 Start 15

. Versie Start 15 kregen we op 18 december 2017. De blog van die dag.

Het is geen goed product. Daarom besteed ik er geen of heel weinig aandacht aan. Kijk maar naar de oude blog, inclusief het commentaar van Ootje. Ik gebruik een makkelijk te gebruiken blog van Gandi en Treepad voor eigen ontworpen sites.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

OT: op de Duitse site is er wat herrie. Een nieuweling plaatste een posting die niet goed viel bij één moderator: "rotziger Slang" (ze komt uit Aken). Die legde haar zonder hoor en wederhoor een levenslange blokkade = gesperrt wegens "spammen" op, maar een andere moderator schrijft: "Marieanne hätte ich eine PN geschrieben mit der Bitte dieses Thema nicht für Unterhaltungen, sondern ausschließlich für Giveaways zu nutzen". Dat is geen blokkade, want niemand mag daar iets OT schrijven. Daar is de commentaarpagina voor. Maar begrijpelijk dat het zo bij haar overkwam: "Weitere Reaktionen oder Handlungen ... je nachdem wie die Antwort auf meine PN ausgefallen wäre." Kennelijk zijn de heren moderatoren het onderling niet eens?
Een van mijn eerste reacties werd ook zonder toelichting geschrapt. Bleek dat het weggevertje in kwestie rippen mogelijk maakt. Zelfs het schrijven daarover is op die Duitse site verboden. De tweede moderator schrijft wel "Bei der Entscheidung eines Mods, steht das gesamte Team dahinter." Onduidelijkheid troef. Wat staat hij nu wel of niet achter het door zijn collega opgelegde levenslang? En heeft de moderator inderdaad de macht iemand levenslang te blokkeren?? Ik begrijp de reactie van Joker wel: "Was mich betrifft, vorläufig werdet ihr von mir nichts mehr hören, Ich hatte euch eine alternative möglichkeit zu mir aufgezeigt, ihr wolltet diese nicht, gut, das ist zukünftig euer Problem, nicht mehr meins."

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.