Versnel uw computer en verbeter de systeemprestaties.
Het programma analyseert op intelligente wijze de systeemprestaties van uw pc en verhoogt de systeemefficiëntie met meer dan 30%. Het is in het bijzonder nuttig bij oude pc's met een slechte bestandsconfiguratie. Bovendien is dit hulpprogramma klein en verbruikt het nauwelijks pc-systeembronnen.

Giveaway of the day — Dataownerclub Windows Speed Up 7.2.2

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van DataOwnerClub. Geen Themida, een schone installer. Geen Nederlands.De sleutel staat in de readme. De activatie staat in het bestand config.ini in de programmamap. Dat bevat onder andere deze twee regels:

SpeedModle=D5*****5H
Rcoder=963**045F94E1

Bewaar config.ini: ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED. Ook de trial laat zich activeren met de sleutel van het weggevertje.
Helaas is config.ini systeemafhankelijk: het activeert het weggevertje niet op een virtuele ThinPC.

Bij de activatie wordt volgens Zone Alarm contact gezocht met 123.57.9.93.
Ook c:\Program Files\Dataownerclub Windows Speed Up\SpeedupSystem.exe,123.57.9.93:80

Haarlemmerolie? Het lijkt niets te doen op een virtuele ThinPC. Ik ga er mijn productiemachines niet aan wagen.

een
twee
drie

OT: Als experiment heb ik vandaag de Duitse pagina ingediend. Want Joker lijkt definitief gestopt. Ik kreeg zeven likes.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP. Nog niet getest.
Terug naar het begin.