AmoyShare AnyVid is de beste HD video downloader en converter waarmee u iedere video gemakkelijk kunt downloaden.

  • Video's downloaden tijdens het bekijken van 1000+ sites.
  • Zowel zoekwoord-en video-URL zijn beschikbaar voor het zoeken.
  • In één keer een afspeellijst downloaden
  • Lokale bestanden converteren naar de nieuwste formaten
  • Meerdere formaten naar keuze, zoals MP4, 3PG, WEBM, MP3, M4A, enz.
  • High definition video download. U kunt video's downloaden variërend van standard-definition (240p of 460p), hd (720p of 1080p), en een resolutie van 4k (2160p).
  • Supersnel downloaden en converteren.

Om van deze GOTD aanbieding gebruik te kunnen maken moet u een nieuw account aanmaken! Het aanbod bevat een één-jarige licentie!

Met updates: "The 1-year license is still valid if you update AnyVid later."
Giveaway of the day — AmoyShare AnyVid 6.2.0

. Versie ? kregen we op 15 oktober 2017. De blog van die dag.

Pagina van de maker

Themida. In de readme een link om u te registreren met een geldig mailadres. De plustruc werkt.
Het weggevertje is identiek aan de trial. Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 (x64), dus werkt niet op een 32-bitter zoals ThinPC. Het lukt ook niet op een virtuele W8.1 64 Pro, wel in SandboxIE op de W10 64 1709 desktop en laptop. Via die laatste hebben we Brief Encounter bekeken. Zonder ondertitels. Dus niets voor de vriend uit Deurne. De gevraagde mp4-download zie ik nergens. Klopt: via menukeuze Library lees ik "copyright forbidden". Dus downloaden mag niet.

verboden

Als ik toch een kopie van de film zou willen hebben, moet ik hem gewoon in de browser van Youtube vertonen en met mijn geliefde FastStone Capture een kopie maken van wat er te zien en te horen is.

Ik zie een nl.pak, dus zou het Nederlands moeten kennen. Maar hoe dat te bereiken? "locale":"nl" in package.json gezet. Maar dat helpt niet.
Dat bestand zie ik in SandboxIE, in de map H:\Sandbox\user\weggevertje\user\current\.anyvid. Maar het bevat niet de activatie. Hoeft ook niet: mailadres en wachtwoord volstaan.

Maar in het menu zie ik alleen Engels, Duits en Japans. Ik vermoed dat dit weggevertje in Duitsland niet als kosher wordt aangemerkt. Daarom zal ik daar niets posten. De info daar is trouwens ook hier te lezen.

Nog een experiment: ik heb de Sandboxie van de laptop gezipt en op een schone virtuele W8.1 64 Pro uitgepakt. Daar staat geen Sandboxie op, maar geen probleem: de uitgepakte map werkt prima als semi-portable. Daarmee kan ik wel een andere kopie van Brief Encounter ophalen. Maar die is van onvoldoende kwaliteit om met plezier naar te kijken.
J De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate.
Terug naar het begin.