ScanTransfer is een Windows-desktop softwareprogramma waarmee u foto's en video's van uw smartphone naar uw computer of laptop kunt overbrengen. Het beste van ScanTransfer is dat het programma U NIET VERPLICHT om een ​​nieuwe app op uw telefoon te installeren. Het enige dat u hoeft te doen, is de camera of Twitter/Facebook te gebruiken om de QR-code op de ScanTransfer te scannen, waarna u meteen kunt beginnen met de overdracht. Het programma biedt ook de mogelijkheid om honderden bestanden tegelijkertijd over te zetten, en kan dat in slechts enkele seconden via de overdrachtssnelheidsversnellingstechnologie.

Belangrijkse mogelijkheden:

  • - Auto Configuratie
  • - Meerdere apparaten overdracht
  • - Onbeperkt overdragen
  • - Nag-scherm verwijderen.

Tip: Als u over meerdere IP's op uw pc beschikt: kunt u het IP-adres wijzigen in het juiste IP-adres in hetzelfde netwerksegment met de telefoon in de IP-lijst vanuit de programma-interface.

NB: 1-jaars licentie
Giveaway of the day — ScanTransfer Pro 1.0

Hier kregen we nog niet iets van ScanTransfer.

De website van de aanbieder

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10(32/64 bit); Phone Requirements: iOS 9.0+ or Android Chrome 59+; Devices Compatibility: iPhone, iPad, Android Phone and Pad; Languages: English, French, German and 10+

De trial en de officiële portable is ook te activeren.

Geen Themida. Kent Nederlands. een 32-bitter. Niet te installeren in SandboxIE. De officiële portable werkt niet samen met mijn iPhone. Na het scannen van de QR-code open ik de browser op de iPhone, die contact zoekt met het gegeven IP-adres. Maar er gebeurt niets. Helemaal niets. Nada, niente.

De activatie staat in:
C:\Users\user\AppData\Roaming\stsound.dll

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een portable. Nog niet getest.

Terug naar het begin.