Perfect Hotkey is een krachtig tool voor het beheren en overschrijven van sneltoetsen voor Windows. Met Perfect Hotkey kunt u programma's en vensters verbergen, onmiddellijk afsluiten, opnieuw opstarten of afmelden, ingeblikte berichten invoegen, onbeperkte hoeveelheden websites, programma's, games, bestanden, mappen en stations openen.. Allemaal via uw toetsenbord.

Giveaway of the day — Perfect Hotkey 2.4

. Versie 1.32 kregen we op 8 januari 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten:

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE AV houdt download tegen.

Kent Nederlands. Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet. Maar wel bij de opstart: IP 67.199.248.10 of 11..

Zowel Windows Defender op de W10 desktop als Zone Alarm op de W10 laptop vinden een virus in de download en brengen die om zeep. Daarom heb ik het opgehaald op een virtuele ThinPC, waar geen AV op staat. Maar de trial wordt tegengehouden door SmartScreen-filter van IE. Maar de Cameyo en klassieke portable zijn schoon.

VirusTotal vindt bij 3 op de 67 iets verdachts.

Geen Themida. De naam en sleutel staan in de readme. De activatie komt in %AppData%, in het bestand C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming 1119HOTK.dat. Die is systeemgebonden, want ik kon er niet de Sandboxie-versie mee activeren.

Een gratis alfternatief is AutoHotKey.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables, gemaakt op een virtuele ThinPC. Draaien goed op de desktop. Het spel is er ook.

Terug naar het begin.