WinToUSB is 's werelds eerste en beste Windows To Go Creator waarmee u een volledig functioneel Windows-besturingssysteem op een externe harde schijf of een USB-stick kunt installeren en uitvoeren. Het is zo eenvoudig en efficiënt, met slechts een paar eenvoudige stappen en een paar minuten kun u uw eerste portable Windows 10/8/7 creëren, rechtstreeks vanuit een ISO-, WIM-, ESD-, SWM-, VHD- of VHDX image-bestand of van een CD/DVD-station, of u kunt het gebruiken om een ​​bestaande Windows 10/8/7 OS-installatie naar een USB-station te klonen als portable Windows.

WinToUSB ondersteunt ook het creëren van een Windows-installatie USB flash-drive van een Windows 10/8.1/8/7 /Vista/2016/2012/2010/2008 installatie ISO-bestand, zodat u Windows gemakkelijk vanaf de USB-flashdrive kunt installeren.

NB: Levenslange licentie
Giveaway of the day — WinToUSB Professional 3.9

Deze titel kregen we hier nog niet eerder. Wel WinToHDD Professional 2.8 op 19 maart 2018. De blog van die dag.Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands, maar ik zie en daar ook Italiaans.

Systeemvereisten:Windows 2000/7/8/8.1/10

Site van de leverancier

Trial/freeware versie te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA - identiek aan weggevertje.
Verschillen tussen de versies.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.
Discovery ziet waar de activatie in het register wordt geplaatst:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Hasleo\WinToUSB]
"Data0000"=-

Ik gebruik het gratis Rufus om een OS te installeren. Niet alleen Windows, maar voor elk OS.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables, gemaakt op een virtuele ThinPC. Nog niet getest.

Terug naar het begin.