iBoysoft Data Recovery is een toonaangevende dataherstelsoftware die u kan helpen bij het herstellen van verwijderde bestanden, zelfs als deze al uit de prullenbak zijn verwijderd, data herstellen van RAW, geformatteerde, ontoegankelijke, corrupte en zelfs verwijderde of verloren partities. iBoysoft Data Recovery herstelt bijna alle bestandstypes, inclusief foto's documenten, muziek, video, e-mail.

Het programma kan data herstellen van de verschillende opslagapparaten als interne en externe harde schijven, USB-stick, geheugenkaart en USB flash schijf.
Giveaway of the day — iBoysoft Data Recovery Pro 2.0 Win & 2.6 Mac

. Versie 2.0 kregen we op 11 augustus 2017. De blog van die dag.

Geen Themida, twee schone installers, Windows en Mac. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Geen plustruc. Ik kreeg ook een downloadlink/. Uitleg van de maker.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 7/ Vista/ XP and Windows Server 2016/ 2012/ 2008/ 2003; macOS 10.13/10.12 and Mac OS X 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA (identiek aan het weggevertje)

Bij de activatie van de trial wordt geen contact opgenomen met internet. Ik vermoed dat de activatie in het register staan:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iBoysoft\Data Recovery\2.0
keyCode

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwsselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable en een zip van de programmamap van een virtuele ThinPC.

Terug naar het begin.