Photo Background Remover helpt u bij het verwijderen van ongewenste achtergronden van digitale foto's, in batch-modus. Handmatige verwijdering werkt met de hulp van twee markers: een rode marker om het achtergrondgebied aan te geven die verwijderd moet worden en de groene om die gebieden te selecteren die ongemoeid moeten blijven. Automatische achtergrondverwijdering vereist geen handmatige aanpassingen, het programma doet dat zelf. Verder beschikt het programma over een watermerkfunctie.
Giveaway of the day — Photo Background Remover 3.2

. Versie 3.2 kregen we op 9 september 2017. De blog van die dag. U moet een werkend mailadres opgeven. De plustruc werkt, 33Mail ook. Ze willen veel van me weten, maar dat sloeg ik over. Toen als ik de sleutel BK****XH in de browser. Een ander 33Mail-adres krijgt dezelfde sleutel.

Geen Themida, noch link in de readme. Kent Nederlands. Bij de start van de installatie komt die link om de sleutel aan te vragen er wel.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier. Let op! Softorbits is een spammer.

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: identiek aan weggevertje

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet, wel bij de installatie: 162.243.116.24 en eerste run:. 162.243.116.64. Er komt het nodige in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PhotoBackgrondRemover]
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

Niet beide subsleutels lijken even relevant. Key is voldoende voor activatie, want ik kon er de Cameyo van het weggevertje mee activeren. QED . Die partnerCompaignInfo zorgt voor de reclame bij de eerste opstart.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables, gemaakt op een virtuele ThinPC.

Terug naar het begin.