Glamourizer maakt het gemakkelijk om perfecte glamourportretten te maken met gewone snapshots. Automatisch alle gezichten van mensen in een foto lokaliseren, Glamourizer laat de huid er glad en natuurlijk uitzien en kleine onvolkomenheden worden verwijderd. Automatische aanpassing van de huidskleur en verwijdering van rode ogen maken het verbeteren van de foto's in batch-verwerking slechts een kwestie van een paar muisklikken!
Giveaway of the day — Glamourizer 1.0

Deze titel kregen we hier nog niet eerder. Toch geen nieuwkomer: Luxand Glamourizer 1.0, released on 09/24/2009

Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. U moet geen haast hebben: "Thank you for Glamourizer key request. You will get the registration information in 1 hour." Maar het kwam binnen een handvol seconden. 32 Bitter. Geen Nederlands. net als de broertjes volstaat de programmamap.

Systeemvereisten:Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.
De activatie komt volgens de Duitse vrienden en RegFromApp 32 in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer]
"lgd"=-

Bewaar deze sleutel. Ik kon er het weggevertje, de trial èn de programmamap uit Sandboxie van de W10 64 1709 desktop mee activeren op een schone virtuele W8.1 64 Pro. QED.

OT: Ik heb de AV van ZoneAlarm van de desktop gegooid, omdat die de zip-downloads van Giveawayoftheday al tijdens het downloaden ongevraagd om zeep hielp. De firewall van ZA heb ik gehouden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een zip van de programmamap van Sandboxie/desktop en twee portables, gemaakt op een virtuele W8.1 64 Pro. Voor mezelf ook als SandboxIE bewaard.
Terug naar het begin.