Zortam Mp3 Media Studio is een alles-in-één MP3 applicatie met diverse modules: Zortam Mp3 Auto Tagger, Mp3 Organizer, ID3 Tag Editor, Mp3 Player, Mp3 Normalizer, BPM (Beats Per Minute) Analyzer,CD Ripper, Mp3 to Wav converter. Met Zortam Mp3 Media Studio kunt u met batch-verwerking Mp3-bestanden auto taggen, Mp3-bestanden hernoemen d.m.v. Mp3 tag-gegevens, Mp3 tags schrijven van bestandsnaam. Batch autotagging-proces downloadt automatisch albumhoezen, songteksten en andere metadata zoals artiest, titel, jaar, genre, trackinfo naar uw mp3-bestanden.

Het programma identificeert uw muziek, met behulp van geavanceerde digitale vingerafdruktechnologie, downloadt automatisch ontbrekende albumillustraties, songteksten en andere trackinformatie, waaronder artiest, genre, jaar, tracknaam en tracknummer.

Onze software kan meer dan 35 miljoen muziekitems herkennen. Albumillustraties, teksten en opgeslagen gegevens kunnen worden bekeken op mobiele of tablet-apparaten van iTunes, iPhone, iPod en Android.
Giveaway of the day — Zortam Mp3 Media Studio Pro 23.55

. Versie 25.15 kregen we op 28 september 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows 2000/ XP/ 7/ Vista/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE? (niet gelijk aan het weggevertje). Krijg het niet geïnstallleerd.

Portable te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE? Doet niets.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP- adres 193.227.111.53.

Themida. De activatiegegevens staan in de readme. Maar u hoeft ze niet in te vullen, dat gaat automatisch. Ik zie geen Nederlands. 32 Bitter. Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates uit te zetten.

De activatiegegevens staan wel in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Zortam\ZortamMp3MediaStudio]
"NumNo"=-
"RegName"=-

Prima programma. Ik heb een eigen licentie (voor de volle prijs gekocht), die ik heb gebruikt om op mijn laptop een USB-stick met mijn eigen CD-muziek te vullen. Want mijn nieuwe auto heeft geen CD-speler.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.
De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een zip van het spel en twee zelf-gemaakte portables. Nog niet getest.

Terug naar het begin.