Een multi-functionele software om 4K UHD/HD/SD video te converteren naar ieder populair formaat of mainstream apparaat, 2D video om te zetten naar een fantastische 3D-film, aangepaste video's maken en videobestanden op uw lokale computer openen via een wifi-verbinding.

Mogelijkheden

  • Converteer video tussen alle populaire formaten of haal audio uit video om te luisteren
  • MTS, AVI, MOV, MXF, H.265 (HEVC), etc. converteren voor mobiele apparaten, VR, TV, etc.
  • Trim de videolengte, snij het videoformaat bij, voeg tekst watermerken toe, pas effecten aan, maak 3D, enz.
  • Onttrek multi-track AVI/MP4/MOV/MKV van videobestanden
  • Favoriete video's downloaden voor offline afspelen.
  • Pas de uitvoerparameters aan door de encoder, framesnelheid, bitrate, resolutie etc. te wijzigen

Giveaway of the day — Dimo Videomate 4.1

. Versie 3.6.1 kregen we op 29 oktober 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista; DirectX 9.0 or above; >1.5GHz Intel or AMD CPU; Free Hard Disk Space: 50G or more; 1GB RAM

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP- adres 127.0.0.1 poort 49238. Er wordt ook wat van Microsoft opgehaald: Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable - 10.0.30319.

De activatie staat in:
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\ivscat.com\Dimo_VideoMate(-1).prefs

Geen Themida. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. Ik moest Facebook gebruiken voor ik de sleutel en de downloadlink kreeg. Achteraf gezien was het voldoende om alleen maar te klikken op het icoon van Facebook of Twitter om de sleutel en link te zien te krijgen.

Ik doe zelf bijna nooit iets met video's. Hooguit een DVD kopiëren als die terug moet naar de bibliotheek en we hebben de film om verschillende redenen nog niet kunnen bekijken. Een kopie maken kan heel simpel met FastStone Capture, dat ik gebruik om screenshots te maken. Ik he dat een tijdje geleden gebruikt om een BBC-uitzending later te kunnen gebruiken. Ik zag geen verschil in kwaliteit met het origineel. FS Capture kan ik ook gebruiken om alleen de audio te oogsten uit een DVD.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en twee portables. Ik lees graag uw ervaringen ermee. Als u ze niet gebruikt, ga ik hiermee stoppen.

Terug naar het begin.