Joyoshare Screen Recorder voor Windows is de meest geavanceerde schermopnamesoftware. Het is niet alleen een videorecorder, het dient ook als een slimme audiorecorder. U kunt het gebruiken om alle schermvideo's zoals colleges, livechat, streaming-films, Skype-gesprekken enz. op volledig scherm op te nemen en de video en audio op te slaan als HD, MP4, AVI, FLV, MOV, SWF, MP3, AAC, M4A, M4B, etc. Eenmaal opgenomen, kunt u deze afspelen en verliesvrij delen met alle populaire apparaten zoals iPhone, Android, Smart TV, enz. Giveaway of the day — Joyoshare Screen Recorder 1.0

Deze titel kregen we nog niet eerder van Joyoshare Studio.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 7/ Vista/ XP

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 47.90.18.46.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 33 Bitter. Volgens mij maakt het niet uit welk mailadres u invoert.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Joyoshare\10302]
"data7"=-
"data5"=-
"data1"=-
"data3"=-
"data2"=-
"data4"=-
"data6"=-

Bewaar die sleutel. NB u kan pas zien of het weggevertje geactiveerd is, als u iets wilt opnemen.

De sleutel is wel hardware-afhankelijk. Ik maakte een Sandboxie op een virtuele W8.1 64 Pro en kopieerde die naar de desktop. Daar draait het totaal niet. Vervolgens kopieerde ik de programmamap vanuit de desktopzandbak naar de testmap. Daar draait het als een zonnetje, maar was een trial. Logisch. Vervolgens de bewaarde sleutel van de virtuele ThinPC van de laptop aan het echte register van de desktop toegevoegd. Als ik dan de programmamap versie test, krijg ik de melding dat het een trial is. Als ik met de hand probeer te activeren, krijg ik de melding dat de activatiegegevens fout zijn. Mijn de-activate.reg wordt niet geslikt. Dan maar met de hand de registersleutel in zijn geheel verwijderd. En daarna kan ik wel activeren. De programmamap volstaat dus.

NB

NB Op 26 december 2017 kregen we eerder iets van deze uitgever. Die legt zijn activatie van in de registersleutel

HKEY_CURRENT_USER\Software\Joyoshar...

Let er bij het wissen van HKEY_CURRENT_USER\Software\Joyoshar... erop dat die van het eerdere weggevertje wel behouden blijft.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een portable.

Terug naar het begin.