Advanced SystemCare Pro 11 is een gebruikersvriendelijke alles-in-één PC optimalisatietool om met één klik uw systeem op te schonen, te optimaliseren, te versnellen, te beveiligen en zelfs uw online privacy te beschermen. De nieuw toegevoegde functie Speed Up versnelt uw systeem, systeemopstarttijd, schijven en browsers. Bovendien met tien opnieuw ontworpen en verbeterde nuttige tools als Startup Manager, Performance Monitor, Large Files Finder, Auto Shutdown en Win Fix om alle mogelijkheden van uw PC volledig te benutten.

Opmerking: de geboden licentie is voor 6 maanden.
Giveaway of the day — Advanced System Care Pro 11.1.0

. Versie 11.0.3 kregen we op 2 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA.

Bij de installatiewordt contact opgenomen met IP-adres 93.184.221.133.

Ik gebruik alleen het gratis CCleaner. En dit zeker niet, met de krenterige zes maanden licentie. Al wordt dat een beetje gecompenseerd omdat we elke zes maanden hier een nieuwe versie krijgen. Maar die moet je dan ook wel willen.

Geen Themida, de setup is een downloader. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Kent Nederlands.

Dit programma leent zich niet voor Sandboxie. Want we willen juist wel dat ons systeem wordt aangepast. Installatie in Sandboxie lukt trouwens niet. Zo te zien volstaat de programmamap. De activatie van de trial schrijft wel erg veel in het register en elders.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Wegens gebrek aan belangstelling stop ik met de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf.Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Terug naar het begin.