Kopieer één of meerdere bestanden naar verschillende mappen, met of zonder bestaande inhoud te overschrijven, met dit lichtgewicht, gebruikersvriendelijke programma. Als u vaak een groot aantal bestanden naar meerdere locaties wilt kopiëren, is het op deze ouderwetse manier zowel vervelend als tijdrovend.

Copy Files Into Multiple Folders is een handig programmaatje dat, zoals de naam al aangeeft, u in staat stelt om bestanden naar meerdere mappen te kopiëren in één snelle handeling. Bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze applicatie is geweldig voor diegenen die moeiteloos een verzameling bestanden willen overbrengen naar meerdere mappen.

Nieuwe gebruikers zouden geen problemen moeten ondervinden, omdat de functies van het programma voor zichzelf spreken. Bestanden kunnen aan de lijst worden toegevoegd met behulp van slepen en neerzetten en u kunt opgeven of bestaande items moeten worden vervangen. Een verwerkingslogboek wordt weergegeven in een apart venster nadat de bewerking is gestart. Hiermee kunt u zien welke bestanden zijn gekopieerd of overgeslagen.
Giveaway of the day — Copy Files Into Multiple Folders 2.0

Deze titel van Vovsoft kregen we niet eerder.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de opstart wordt - net als gisteren - contact opgenomen met IP-adres 45.76.12.187.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\VS\ServiceModules\85EE4B11FD03B18228827B91AAD0D5ED\Settings]
"LicenseOwner"=-
"LicenseKey"=-

Bewaar die twee subsleutels. Ik kon er de Sandboxie-versie in een virtuele ThinPC mee activeren. QED.
Een zandbakversie ligt wat minder voor de hand, want u wilt met dit programma toch echt folders op de echte PC vullen met dubbels, niet uw zandtaartjes dubbel bakken. Aan de andere kant heeft andboxie voordelen: pas als u tevreden bent met het resultaat, laat u Sandboxie de mappen kopiëren naar uw echte PC. Bent u niet tevreden, dan wist u de mappen met dubbels in de zandbak en probeert u het nog eens.

Het andere weggevertje, Dataownerclub Memory Optimizer doet volgens mij iets wat Windows 10 prima regelt. Ik kan mijn tijd beter besteden. Zeker met dit mooie weer. Alleen als ik uit andere commentaren zou lezen dat ik mij vergis, kijk ik er morgenochtend vroeg naar. Want vanavond ben ik op stap.
Geen Themida. Sleutel in de readme. bezoekt 1234.57.9.93. Activatie staat in config.ini (staat op twee plaatsen).
C:\Program Files\Dataownerclub Memory Optimizer\config.ini
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Dataownerclub Memory Optimizer\config.ini

Copy Files Into Multiple Folders is bedacht door mensen die iets missen in het OS. Want als dit echt nuttig zou zijn, zou het onderdeel van het besturingssysteem moeten zijn. Helaas vindt Microsoft het belangrijker 3D-plaatjes te maken.. Voor mezelf pratend: ik kan me niet herinneren dat ik vaak bestanden naar meer dan één map tegelijk zou willen kopiëren. Zonde van de schijfruimte. En belangrijker: als je in één map de bestanden gaat aanpassen, staan er op dezelfde computer meerdere bestanden met dezelfde naam, maar verschillende inhoud. Dat zaait verwarring.

Hele volksstammen maken het omgekeerde: programma's die dubbels zoeken en "overtollige" dubbels opruimen. Gevaarlijk als de dubbels gewenste systeembestanden betreft.

Wat natuurlijk wel kan, is snelkoppelingen in verschillende mappen maken, zodat men zonder navigeren snel het gewenste bestand kan vinden. Dat staat dan maar één keer op uw PC.

OT: voor de zoveelste keer liep de upgrade naar 1803 op de desktop vast. Nu maar win_update_stop_setup.exe van No Virus Thanks erop gezet en Defender vervangen door AVG free. No Virus Thanks heeft ook een portable versie.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De posting van Ootje over het andere weggevertje.

Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Terug naar het begin.