Domeingegevens binnenhalen over de status van een domein met deze effectieve en intuïtieve toepassing waarmee u meerdere items in batch kunt verwerken. Domain Checkeris een eenvoudige, maar krachtige oplossing voor gebruikers die een domeinbeschikbaarheidsanalysator nodig hebben.

De software ondersteunt de meest voorkomende domeinen en er kunnen nieuwe worden toevoegen. Iedereen die is geïnteresseerd in het opzetten van nieuwe websites, zal baat hebben bij deze tool, hiermee kunt u controleren of een domein nog beschikbaar is. De mogelijkheid om meerdere items batchgewijs te verwerken, maakt het een waardevolle tool, zeker wanneer er verschillende opties worden overwogen voor de toekomstige site.

De applicatie beschikt over een op efficiëntie GUI waarmee u snel eenvoudige of geavanceerde scans kunt genereren. Domain Checker maakt gebruik van enkele extra vensters, die toegankelijk zijn vanuit het menu of via de grote knoppen aan de bovenzijde. Naast handmatige invoer van gewenste items, kan het ook informatie uit bestanden importeren.
Giveaway of the day — Domain Checker 3.9

Deze titel kregen we nog niet eerder van VovSoft.

Systeemvereisten:

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 45.76.12.187 via https.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme.
De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\VS\ServiceModules\3723005644A4C49414C662217C4BDFE7\Settings]
LicenseOwner
LicenseKey

zoals gebruikelijk bij deze aanbieder.

Ik snap het nut van het betaalde weggevertje niet. Bij AnalogX is gratis voldoende te halen. Wel 9 jaar oud ...

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Terug naar het begin.