ByteScout BarCode Generator maakt verschillende soorten 1D- en 2D-barcodes (Code128, Code39, PDF417, Datamatrix, QR Code). Het programma kan met populaire doc-bewerkers werken. Het kan gemakkelijk die barcodetypes genereren en ze opslaan in afbeeldingsformaten. Het werkt snel en onafhankelijk. Gebruik de activeringssleutel om de registratie en het programma te gebruiken voor zakelijke doeleinden.
Giveaway of the day — Barcode Generator 4.70

. Deze titel kregen we nog niet eeder van ByteScoute Software..

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10; 50 mb of free space; Windows Media Player and .NET Framework installed

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.
Uitleg van de maker.

Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter, zo zie ik op de virtuele W8 64 Pro.
De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Bytescout\BarCode Generator]
"LN"="Giveawayoftheday"
"LK"="52***F1"

De naam LN is vrij te kiezen. Bij het maken van een klassieke portable blijken veel bestanden niet te kopiëren. Dan alleen maar een Cameyo proberen ... dat lukt. En een veel compactere Sandboxie ook. Die maakte ik op een virtuele W8.1 64 Pro en draait zo te zien prima geactiveerd op de desktop.

Bewaar die twee registersubsleutels. Ik kon er de Sandboxie mee activeren op een schone virtuele W8.1 64 Pro. QED.

Misschien handig om de activatiegegevens te posten? (grapje)

Operatie huisopruimen houdt vandaag in dat ik rond 10:00 uur bij de vuilstort een aantal oude computers/-restanten aflever. Daarna verder de zolder leegruimen. De blog heeft deze week de laagste prioriteit. Volgende week zijn we in Wenen. Het wachten is op een vrijwilliger die dan de blog wil bijhouden. Het is met de juiste software hoofdzakelijk kopiëren en plakken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.