iResizer helpt u bij het schalen van afbeeldingen zonder vervorming of bijsnijden van de content. Het schaalt een afbeelding zonder de belangrijke visuele objecten, zoals mensen, gebouwen, dieren, etc. te veranderen. Anders dan bij andere soortgelijke programma's, waarbij het schalen van invloed zijn op alle pixels, gebruikt Intelligent Resizer alleen pixels in die gebieden die geen belangrijke visuele content bevatten.

Intelligent Resizer biedt ook de mogelijkheid om de beeldverhouding van een foto “te herstellen”. Het vouwt de afbeelding op zo’n manier dat het nog steeds natuurlijk oogt, met behoud van de kwaliteit, integriteit en de spirit van het origineel. Om belangrijke objecten te behouden hoeft u deze alleen te selecteren en het schalen te starten, de rest gaat automatisch. Bovendien kan Intelligent Resizer de ruimte tussen belangrijke objecten aanpassen of objecten verwijderen van de afbeelding zoals je een papieren foto zou vouwen. Het maken van vierkante foto’s voor Instagram zonder bijsnijden kan ook met deze app!
Giveaway of the day — iResizer 3.0

. Versie 3 kregen we op 4 augustus 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 1000 MHz processor; 256 MB RAM

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie geen contact opgenomen met internet.

De setup is schoon. Activate.exe/activate.gcd zetten de sleutel in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Teorex\iResizer\Registration]
"Serial"=-

Bewaar die sleutel, want daarmee kunt u per definitie het weggevertje en de identieke trial activeren. Ik heb er het weggevertje mee geactiveerd op de Sandboxie op de desktop. QED. Het 64 bits weggevertje kent Nederlands.
Op de laptop maakte ik een Cameyo portable en een klassieke portable. Maar een Sandboxie lukte niet. Wel de volgende morgen op een virtuele W8.1 64 Pro van de desktop. En een uurtje later lukte het toch weer wel op de virtuele W8.1 64 Pro van de laptop.

Help verwijst naar de tutorials op internet.

OT: Bij Sandboxie zijn ze niet goed bezig. Ze zijn weer afgestapt van levenslange licenties en zakelijke licenties. Ze hebben maar één licentie: voor thuisgebruik, één jaar, één PC. En voor virtuele PC's heb je ook per virtuele machine een licentie nodig. Dat kost €20 per jaar per machine. In mijn geval zou ik er zes nodig hebben; desktop, laptop en op beide een virtuele ThinPC en een virtuele W8.1 64 Pro. Als je net als ik virtuele machines alleen voor testen gebruikt, heb je daar voldoende aan een gratis versie met maar één zandbak. Het enige voordeel van €20 per jaar is dan dat je het regelmatig zeuren (nagging) niet meer ziet. Nu maak ik steeds een nieuwe zandbak met de juiste naam aan en zip die na afloop. Zonder betaalde licentie moet je dan eerst de naam van de Default zandbak veranderen in jjjjmmddnaamvanhetweggevertje en dan pas zippen. Big deal. De facto gaat Sandboxie met hun maatregelen dus omzet missen. Anders kregen ze nog €50 eenmalig, nu gaan ze van de meeste gebruikers niets meer krijgen.
Sanboxie is opgezet door een enthousiasteling, die er een grijpstuiver mee verdiende. Daarna heeft hij de zaak verkocht aan een belegger. En die wil rendement zien. Begrijpelijk, Maar hij is nu kortzichtig bezig. Het zou je niets verbazen als Sandboxie onder water bezig is om zich te laten verkopen aan een volgende belegger met dollartekens in de ogen.

Om na te gaan wat je hebt aan een Sandboxie zonder licentie, heb ik het als test op een reserve virtuele ThinPC gezet. Ik heb twee extra zandbakken aangemaakt, weggevertje en test. Na een herstart werkte alles goed. Nu 30 dagen wachten ...
"Q. Is Sandboxie freeware or shareware?

A. Sandboxie is shareware software. The free version is missing a few features which are available in the paid version. After 30 days of use, the free version displays reminders to upgrade to the paid version, but remains functional. For personal use, you are encouraged, but not required, to upgrade to the paid version.
• For non-personal use (including commercial, eductional, governmental, and not-for-profit use), Sandboxie must be properly licensed. See Commercial Licensing."

De laatste zin is inmiddels achterhaald:
"Barb@Invincea
Licensing options change
Post by Barb@Invincea » Tue Apr 03, 2018 5:52 pm

All,

We are reevaluating our licensing options for Sandboxie. For the time being, the only available product for purchase is the 1-year Personal (home use) license, please find it below: https://www.sandboxie.com/HomeUse

Regards,
Barb.-"

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.