iBoysoft File Protector beschermt privé informatie en beveiligt gevoelige data tegen lekken, diefstal, verlies of virusaanvallen. Het waarborgt privacy door het voorkomen dat anderen data bekijken, bewerken of verwijderen zonder toestemming, en beschermt verder belangrijke bestanden/mappen tegen virusaanvallen.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Eén wachtwoord voor beschermen van bestanden/mappen;
  • Bestanden/mappen beveiligen tegen virussen/ransomware;
  • Drie beveiligingsmethodes: toegangsbeperking voor lezen, schrijven en verwijderen van bestanden;
  • Specifieke applicaties toegang verlenen tot bestanden onder bescherming.

Opmerking: het programma beschikt over 12 maandslicentie.
Giveaway of the day — iBoysoft File Protector 2.0

. Versie 2.0 kregen we op 6 oktober 2017. De blog van die dag. Ik vermoed dat vandaag de activatie op dezelfde manier gaat. Want het versienummer is hetzelfde.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 and Windows Server 2008 R2/2012/2016 (dus geen XP)

Site van de leverancier

Trial 32 en 64 bit te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: de 32 bitters zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 216.92.128.17 via http

Geen Themida, een 32 en een 64 bits installer. De sleutel staat in de readme. Met het oog op mijn buitenlands verblijf volgende week werk ik vandaag op mijn 64 bits Aspire V5-122P W8.1 64 reiscomputer, waar alleen een virtuele XP en W7 op staan, beide 32 bits. Geen W10, dus geen updategelazer. Via AnyDesk kan ik de desktop thuis bedienen. Die blijft draaien dankzij een update (WinUpdateStop) - en uitzetblokkering. AnyDesk heb ik zo ingesteld dat ik op het kleine scherm van het netboek een deel van het scherm van de desktop zie. Alsof je met een loep = vergrootglas kijkt. Voordeel is dat je alles goed kan lezen. Nadeel is dat je moet schuiven om het hele beeld de desktop te bekijken.
Dankzij AnyDesk kan ik ook buitenshuis profiteren van de rekenkracht en grote opslagruimte en de snelle internetverbinding van de thuismachines. AnyDesk zelf stuurt niet veel heen en weer en is prima bruikbaar met lage bandbreedte op locatie.
Volgende stap: voor zowel de desktop als de laptop staat er een AnyDesk-snelkoppeling op het bureaublad van het netboek. En omdat ik ook de microfoon heb geactiveerd, kan ik op afstand de geluiden in huis horen ...

Geen Nederlands.

Bij de activatie worden er volgens Discovery net als vorige keer twee bestanden aangemaakt:
New and Modified Files
C:\Program Files\iBoysoft\File Protector\bmp\804\msgBox.ini
C:\Program Files\iBoysoft\File Protector\data\config.dat

maar Discovery kan het tweede bestand niet opslaan.

Adriaan denkt dat Silver Key een alternatief is. Ik niet. Want Silver Key verstopt niet, maar versleutelt. Dat is echt wat anders.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.