ApowerEdit is een gemakkelijke maar krachtige video editor. Video's gemaakt met deze tool zijn te gebruiken voor onderwijs, presentaties, delen of gewoon voor de fun. Eenvoudig bijsnijden, knippen, splitsen, samenvoegen, draaien, video clips mixen, stijlvolle video effecten toepassen, videosnelheid verhogen/vertragen en nog veel meer.

Belangrijkste mogelijkheden van ApowerEdit:

 • Meerdere tracksverwerken, inclusief video/ beelden, teksten, audio, filters en overlays.
 • Map rechtstreeks importeren naar Media.
 • Video exporteren naar 1080p.
 • Overvloed aan materialen ingebouwd, als tekst, filters, overlays en overgangen.
 • Met 16:9 en 4:3 aspect hoogte-breedteverhoudingen.
 • Met één klik mozaïek toevoegen aan video.
 • Sleep de afspeelkop om video/audio bij te snijden.
 • Vier stappen voor bewerken van video:
 • 1. Importeer uw video's, audio en afbeeldingen naar Media.
 • 2. Sleep uw bestanden naar de tijdlijn.
 • 3.Bewerk uw video's op de tijdlijn. U kunt video's bijsnijden, knippen,splitsen, samenvoegen en draaien. En om uw werk nog mooeier te maken kunt u bepaalde effecten toepassen aan uw video's, zoals mozaïek, filters, overlays, overgangen, zoom, etc.
 • 4. Klik op de Export knop om de video op te slaan naar harde schijf.

__NB: De licentie is geldig voor jaar.
Giveaway of the day — ApowerEdit 1.2.4

. Versie 1.1.7 kregen we op 16 juni 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7 /8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? Nog niet getest. Maar als je eenmaal een account hebt, wordt de sleutel niet meer gevraagd.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 195.27.31.225 via https.
Als ik dit adres via mijn browser benader, word ik gewaarschuwd: "Je verbinding is niet privé Cybercriminelen proberen mogelijk je gegevens van 195.27.31.225 te stelen (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcardgegevens)."

Geen Themida, maar de setup is niet identiek aan de trial. 32 Bitter. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands, Ik maakte een nieuw account aan met 33Mail, want de plustruc werkt niet. Ik kon het probleemloos installeren in Sandboxie op deze Windows 8.1 64 reiscomputer. Vorig jaar lukte dat niet op de W10 desktop, nu ook niet. Wel bij elke opstart op de W8.1 zandbak, een foutmelding, die ik negeer.
Als ik daarna het installeer op een virtuele W7 32 en het mailadres en mijn wachtwoord invoer, is het automatisch geactiveerd. De tweede keer heb ik de registratiesleutel dus niet nodig.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in
%AppData%\Roaming\Apowersoft\ApowerManager\passport.userinfo

Maar u moet zich op een nieuwe computer toch altijd(?) aanmelden met u mailadres en wachtwoord, zodat bewaren van dit bestand niet nodig is.

Het maken van portables op een virtuele W7 32 gaat uiterst traag op de reiscomputer. Gelukkig heb ik voldoende ernaast te doen. Later op de dag heb ik via het netboek op de desktop gewerkt, want het maken van een Cameyo ging de virtuele W7 op het netboek te boven. Het/hij bleef hangen bij het opslaan van de bewerkte Cameyo. Een gewone portable maakte lukte niet.

Wel-is-waar maar een licentie van een jaar, maar de vorige kregen we op 16 juni 2017. De licentie daarvan verloopt pas over drie weken. Dus nu kunt u probleemloos weer een jaar vooruit. Als ze dat volgend jaar maar weer doen. Zelf doe ik weinig tot niets met dit soort software.

Terug naar het begin.