LiteManager — software voor externe toegang voor computerbeheer op afstand via Internet of lokaal netwerk, voor afstandsleren, gebruikers ondersteuning bieden op afstand en toezicht houden op activiteiten van medewerkers.

Het programma biedt snelle en gemakkelijke controle van computer in real-time modus met volledige ondersteuning voor Windows, toegang van afstand van het bestandssysteem, processen en services van de remote computer. LiteManager beschikt over ingebouwde tools voor aanmaken van netwerk map, verzamelen van technische data, de mogelijkheid om te implementeren en bijwerken met behulp van remote installation services, configureren privé ID router (NOIP) en vele andere features. Klaslokaal managementsoftware.

Giveaway of the day — LiteManager 4.8.8

. Versie kregen we op 9 februari 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt via http contact opgenomen met IP-adres 90.156.201.77.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\LiteManagerTeam\LiteManager Viewer\v4\Config] "Keys"=- "Name4886"=hex:00,00,00,00,20,1d,e5,40 "version"="4886"

Als alternatief kunt u het gratis Anydesk gebruiken. U kunt daarmee de computer op afstand niet alleen beheren, maar ook op afstand gebruiken. Zo hoort krypteller nu via de microfoon van zijn laptop de huis- en straatgeluiden bij hem thuis, terwijl hij zich op zo'n 1.000 km afstand bevindt. En hij kan op afstand het weggevertje installeren. Maar dat is dus overbodig.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.