Wise Anti Malware is een krachtige en betrouwbare beveiligingssoftware, met als belangrijkste doel om uw computer malware-vrij te houden en soepel te laten werken. Het beschikt over een 'real-time bescherming' inclusief malware-schild, adware-schild en registratieschild; verder, het in de gaten houden van pop-upadvertentie-apps of een advertentie-snelkoppeling en deze snel verwijderen. Wise Anti Malware is een briljante beveiligingsapplicatie die u laat genieten van een volledige bescherming tegen internetbedreigingen.
Giveaway of the day — Wise Anti Malware Pro 2.1.1

Deze titel kregen we nog niet eerder van WiseCleaner.com..

Systeemvereisten:Windows XP/ 2003/ Vista/ 2008/ 7/ 8/ 10 (All Windows Editions, x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt via http contact opgenomen met IP-adressen 66.148.112.198 en 132.148.133.59.

Geen Themida. Geen sleutel nodig volgens de readme. Doet het niet op de virtuele ThinPC = gestripte W7 32. Wel op de virtuele W8.1 64. Het initialiseren duurt erg lang. Zó lang, dat ik geen portable heb gemaakt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.