Easy Photo Denoise helpt u bij het verminderen van ruis in foto's veroorzaakt door te weinig of slecht licht, hand schudden of verkeerde ISO-instellingen. Heeft u foto's met overmatig ruis, dan kunt u deze er veel beter uit laten zien met Easy Photo Denoise. Deze batch foto ruisverminderingssoftware verwijdert effectief lichte ruis en kleurvlekken die normaliter worden veroorzaakt door foto's te maken met een te hoog ISO, foto's te schieten in het donker of met beweging. Het programma beschikt over een ruisverminderingsmechanisme gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI) en biedt een paar presets voor de verschillende condities. Deze ruisvermindering fotobewerker biedt de mogelijkheid licht en kleur ruis aan te passen en de verzachting radius en intensiteit in te stellen.
Naast ruisvermindering kunt u ook de helderheid, contrast, verzadiging en andere grafische instellingen aanpassen, die van deze ruisverminderingssoftware een volwaardige foto nabewerkingstool maken. Veelal 'eet' ruisverminderingssoftware belangrijke beelddetails samen met overmatige ruis. Easy Photo Denoise maakt gebruik van een artificial intelligence algoritme dat effectief de extra ruispunten detecteert en deze soepel vervangt. Dit is de beste ruisverminderingssoftware voor kristalheldere beelden in donkere nachten, zelfs met budget digitale camera's waarbij professionele instellingen ontbreken.
Selectieve foto ruisvermindering is veel beter dan het vlakke verwijderen van ruis hetgeen u in de meeste hedendaagse programma's vindt.
Giveaway of the day — Easy Photo Denoise 2.0

. Versie 2.0 kregen we op 9 november 2017. De blog van die dag.
Dit vond ik ervan.

Systeemvereisten:Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij installatie, activatie en gebruik wordt via https contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64.

De activatie ligt vast in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\EasyPhotoDenoise]
"partnerId"=-
"partnerOff"=-
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"programShort"=-
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-
"innolan"="dutch"
"disableUpdates"=dword:00000001

Die laatste subsleutel stond op 0. Maar voor de zekerheid heb ik die 1 gemaakt.

Geen Themida. Kent 'Nederlands", het lijkt op Vlaams. Aan het begin van de installatie krijgt u een link om uw sleutel aan te vragen.

In tegenstelling tot de vorige keer draaien de op een virtuele ThinPC gemaakte portables geactiveerd op de desktop.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.
Terug naar het begin.