Leawo TunesCopy Audiobook Converter is in staat om DRM-beveiliging te verwijderen van iTunes M4B-audioboeken en Audible AA, AAX-audioboeken en converteren van M4B, AA en AAX naar mp3 met 50x hogere snelheid met lossless kwaliteit. De kanalen, sampling rates en bit-rates zijn selecteerbaar, zodat u vrij kunt genieten van iTunes-audioboeken op veel andere apparaten, en niet alleen op die van Apple. Een beetje illegaal...
Giveaway of the day — TunesCopy AudioBook Converter 2.1.0

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Systeemvereisten:Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 1GHz Intel/AMD processor or above; 512MB RAM (1024MB or above recommended); iTunes 12.0.0.0 or later

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek. Bij de mail zit een link naar de schone trial.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 45/56.86.147

Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Daarmee komt een link mee naar de trial. 33 Bitter. Draait niet op een virtuele ThinPC, noch in Sandboxie op de desktop. Ik krijg de benodige iTunes niet opgehaald op de desktop: "secure-appldnld.apple.com heeft een ongeldige reactie verzonden."

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.