Alles-in-één tool voor het converteren, schalen, downloaden, bewerken, bijsnijden, knippen en samenvoegen van iedere video.
Als een video-toolkit voor alle doeleinden biedt WinX HD Video Converter Deluxe flexibele opties voor het afzonderlijk of in één keer downloaden, converteren, vergroten/verkleinen, bewerken, knippen, bijsnijden, samenvoegen van video's.
De nieuwste versie met verbeterde hardwareversnelling docking-technologie is uw voorkeurskeuze voor snelle verwerking van grote HD en 4K (HEVC/H.265) video's zoals 4K naar 1080p, 1080p naar 4K. Het houdt ook een goede balans tussen hoge snelheid, volledige kwaliteit en videogrootte.

Hoogtepunten van WinX HD Video Converter Deluxe:

  • Converteer video's naar MP4, AVI, WMV, FLV, M2TS en meer voor afspelen op pc, tv, mobiele apparaten. 410+ profielen;
  • Download alle video's en songs van meer dan 300 websites om later te spelen, bewerken of voor andere doeleinden;
  • Batch-conversie, bijsnijden/bijsnijden/uitbreiden/samenvoegen van video's; toevoegen van SRT-ondertitelingsbestanden in alle talen;
  • Maak vakantie diashow video's, onttrek audio of soundtrack van originele video's;
  • Pas de resolutie, video/audio-codec, framesnelheid, audiokanaal, enz. naar wens aan.

Giveaway of the day — WinX HD Video Converter Deluxe 5.12

. Versie 5.10 kregen we op 20 oktober 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ 7/ 8/ 10; Processor: 1GHz Intel/AMD processor or above; RAM: 256MB RAM (512MB or above recommended); Free Hard Disk: 100MB space for installation; Graphic Card: 256MB RAM (512MB or above recommended)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA, al zijn trial en weggevertje niet identiek

Bij activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 169.54.15.207. De Cameyo bezoekt 23.246.239.119 voor het offer you can't refuse.

een

Themida. In de readme een link om uw sleutel als zipbestand in uw browser te oogsten. Daarin staat een tekstbestand met de sleutel AF****ZVS. Met deze sleutel en het mailadres a@b.com kon ik het weggevertje activeren op een virtuele ThinPC. Geen Nederlands. 32 Bitter.

De activatie komt net als de vorige keer in C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\signature.bin. Bewaar dat bestand: ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. En ook de als semi-portable te gebruiken Sandboxie, zowel in een virtuele XP als op de laptop. QED.

De Cameyo draait niet op de laptop. De programmamap doet het ook niet. Wel werkt de Sandboxie, die ik op een virtuele W.81 heb gemaakt, als semi-portable op de laptop. Maar zo gebruikt komt de activatie niet mee. Ik heb namelijk op een virtuele W8.1 de Sandboxie aangemaakt, geactiveerd en gezipt. Daarna de virtuele W8.1 schoon opstart en de Sandboxie opgehaald en ontzipt. Die drsait prima op de virtuele W8.1, maar is nog een trial. Want als je een Sandboxie als semi-portable draait, vindt die %AppData% niet.
Als ik de zandbak in de werkomgeving van Sandboxie zet, is het ook hier een trial. Maar ik een zandbak met de juiste naam aan, dan krijg ik een foutmelding?! Dan maar gewoon als semi-portable draaien.

Zaterdagavond laat - de krimi was al begonnen - op het nippertje op een virtuele XP een verouderde Sandboxie 5.22 gezet, de laatste die draait onder XP. Daar vervolgens het weggevertje in een eigen zandbak gezet. Zondagmorgen op de laptop die XP-zandbak bijgeplaatst. En ... draait direct zonder activatie. Dat laatst kan veroorzaakt zijn door het spelen met een semi-portable de vorige dag. En als ik bij controle signature.bin de naam signature.binx geef, is de XP-zandbakversie niet meer geactiveerd. Als ik daarna dit bestand met de juiste naam in C:\Sandbox\gergn\20180602WinXHDVideoConverterXP\user\current\AppData\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe zet, is het geactiveerd.QED.

NB Ik heb gisteren Sandboxie wegens een probleem ververst op de laptop. Ik zie dat die de zandbakken opslaat op de kleine SSD. Snel aanpassen. Maar als ik dat doe, kan een register hive niet meer worden geladen? Dan maar snel weer teruggezet.

Het spel krijg ik niet opgehaald op de desktop. Ook niet als ik AVG (antVirus) en ZoneAlarm (firewall) uitschakel. Evenmin als ik via een virtuele machine zonder FW , noch AV download. Gelukkig laat de laptop mij niet in de steek. Het probleem ligt dus bij de desktop.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Terug naar het begin.