Sticky Password Premium is een bekroonde wachtwoordenmanager en formulieren-invuller die uw wachtwoorden onthoudt en deze automatisch voor u invoert wanneer daarom gevraagd wordt - op desktop, smartphone of tablet. Bewaar al uw wachtwoorden op één veilig plek versleuteld met AES-256. Uw hoofdwachtwoord is de sleutel tot uw wachtwoordendatabase - en die is alleen bij u bekend! Sticky Password technologie wordt door miljoenen mensen over de hele wereld vertrouwd.

Buiten Windows, is Sticky Password ook beschikbaar voor Mac, Android en iOS met uitstekende synchronisatie opties door u ingesteld. U beslist hoe u de data wenst te synchroniseren tussen computers, smartphones en tablets. Als u liever niet wilt synchroniseren via Sticky Password’s veilige cloud-based servers, kunt u gebruikmaken van een lokale Wi-Fi sync, die uw data over uw eigen netwerk synchroniseert en niet langs een cloud komt.

Opmerking: de software biedt een licentie voor één jaar voor één gebruiker (kan tot 10.6.2018 geactiveerd worden). Het programma archief beschikt over de Win en Mac versie!
Giveaway of the day — Sticky Password Premium 8.1.0 (Win&Mac)

. Versie 8.1.0.103 kregen we op 6 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows Vista/ 7/ 8 (Desktop mode only)/ 10; MacOS 10.10 (Yosemite) and higher; iOS 9.x and higher

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: weggevertje en trial verschillen.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 52.19.190.61 en 54.246.231.92.

Geen Themida (vanwege de Mac-versie), een schone installer voor Windows en MacOS. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. Discovery ziet de volgende subsleutel die bij de activatie wordt aangepast:

HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\Lamantine\Sticky Password
SPCStorageValues

Maar ik heb de hele sleutel

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Lamantine\Sticky Password]

nodig om de trial te activeren. QED.

Ook lukt het me om het weggevertje van vorig jaar met de sleutel van vandaag tot 4-6-2019 te verlengen. Dat spaart de moeite van het omzetten. QED.

Uitleg van de aanbieder.

Terug naar het begin.