Installeer, probeer en verwijder applicaties zonder zorgen. Ervaar de meest uitgebreide installatiebewakingstechnologie tot nu toe en verwijder applicaties zonder een spoor achter te laten. Met de nieuw ontwikkelde snapshottechnologie kunt u systeemwijzigingen supersnel en gedetailleerd traceren. En vergeet het systeembeheer niet: tal van geïntegreerde onderhoudstools helpen u om uw systeem soepel en snel te houden.

Belangrijkste mogelijkheden:


Giveaway of the day — Ashampoo Uninstaller 6

. Versie 2017 kregen we op 24 oktober 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows 7/ 8 / 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA, hoewel trial en weggevertje verschillen.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 217.237.163.133. Bij gebruik 176.28.52.37. De trial zoekt verbinding met 62.159.55.31.

Vandaag een druk programma, deels uithuizig. Mogelijk ben ik om 10:00 uur niet thuis. Ik vraag dan via mijn iPhone de downloadlink aan. Die wordt automatisch doorgestuurd aan degenen die zich daarvoor hebben aangemeld. Zonder uw verzoek krijgen de mensen die toegang hebben tot de uitwisselmap niets van mij. Tenzij ik u iets moet melden dat zich niet leent om in het openbaar te schrijven.

Zoals vaker geeft Ashampoo ons een verouderde versie, 6 terwijl 7 in de verkoop is. Geen Themida, maar een Ashampoo-wrapper. Bij installatie krijgt u een link om uw sleutel aan te vragen. Iedereen krijgt dezelfde sleutel, UNI*****2B .

Het kent ook het maken van snapshots. Daarmee kunt u nagaan war er tijdens een activatie gebeurd ...

De activatie staat in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampoo\Ashampoo UnInstaller 6\ash_inet]
"regKey"=-

De trial heeft geen wrapper en is te activeren met de sleutel van het weggevertje. En met de geoogste activate.reg. QED.

Ik heb zelf een betaalde licentie van een oudere versie. 'Dus' aanbevolen.

OT: onderstaande posting kon vandaag niet door de beugel op nl.giveawayoftheday.com:
"Gisteren hier de panda gemist? Vandaag elders een herkansing:

https://sharewareonsale.com/s/free-panda-dome-complete-100-discount

Reageren | krypteller – 17 hours ago – Vond je deze reactie nuttig? ja | nee (0)"

Ook een onbenullige en inhoudelijk onvolledige posting, maar zonder enig onvertogen woord van Adriaan werd na enige tijd verwijderd. Ik heb die niet gekopieerd, maar het kwam er op neer dat Adriaan meent dat de standaard uninstallers altijd en overal voldoen. In zijn algemeenheid onjuist, want niet alle uninstallers ruimen het register, %AppData%, %Program Files%, %Pogram Files (x86)%, %Program Data%, %Temp% etc geheel op. Verder schrijven veel applicaties in het gebruik - dus lang na de installatie - het het nodige op de harde schijf. Al die werkbestanden worden lang niet altijd door uninstallers volledig opgeruimd. Maar een echt 100% garantie bieden alleen TimeFreeze, Sandboxie, portables zoals Cameyo en virtuele machines. Daarbij is TimeFreeze alleen bruikbaar voor testen, niet voor langdurig gebruik. Ik heb een virtuele machine waar ik echt nuttige weggevertjes permanent veilig beschikbaar heb. Maar een uninstaller heeft alleen zin op de productiemachine, niet op een virtuele machine.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


veel applicaties

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.