Veilige en betrouwbare back-up om uw belangrijkste bestanden te beschermen tegen dataverlies en ransomware. Wanneer ransomware toeslaat, herstelt ONE's Point-in-Time herstelfunctie uw data naar de staat voor de aanval. Back-up, sync en delen voor al uw apparaten met iedere account. Synchroniseer data tussen onbeperkte apparaten, met toegang tot al uw historische versies en verwijderde bestanden zonder enige beperking.
ONE garandeert dat al uw data is beveiligd voordat het zelfs maar uw computer verlaat. We bieden end-to-end-encryptie, wat u en uw data ongeëvenaarde privacy biedt met onze Zero Knowledge architectuur.


NB: SpiderOak ONE kan op een onbeperkt aantal apparaten worden geïnstalleerd. De enige beperking voor het account is de totale hoeveelheid opslagruimte. Meerdere apparaten kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd.
Gratis updates.
Giveaway of the day — SpiderOak One Backup 7.1: Free 5GB of Cloud Storage lifetime plan (Win&Mac&Linux)

. Versie 7.0 kregen we op 3 januari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows (Vista or newer, 32 and 64 bit); macOS (11.9-11.13); Linux 32 and 64 bit; Official support for Ubuntu, Ubuntu LTS, CentOS, and Fedora; Unofficial support for Debian Stable and OpenSUSE
DEB, RPM, and Tarball installers available

Site van de leverancier

Trialhttps://spideroak.com/release/spideroak/msi_x64 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet: niet getest wegens oninteresse.

Een schone installer. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. De plustruc werkt. Mede daarom twee sleutels op hetzelfde Gmailadres aangevraagd. De sleutels verschillen.

Als ik oude bedrukte belangrijke documenten met zwart-wit en 600 dpi inscan met ABBYY PDF Transformer Plus, krijg ik na tekstherkenning een doorzoekbare pdf van gemiddeld minder dan 50 KB per A4. Dus per MB minimaal 20 A4. Per GB 20.000 A4. Met 5 GB kan ik 100.000 ingescande zwart-wit A4's opslaan. Dat is voor mij voldoende. Voor de meesten onder u ook, zou ik denken. Films die je zo op een DVD kan kopen of van YouTube kan ophalen, daarvan kan je maar een handjevol opslaan. Maar zijn die echt belangrijk?

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.