Soft Organizer is een uitstekende en zeer eenvoudig te gebruiken applicatie om programma's te installeren en volledig te verwijderen op Microsoft Windows. Programma's kunnen worden geïnstalleerd met tracking, wat betekent dat de tool alle plaatsen in het systeem registreert waar het geïnstalleerde programma sporen nalaat. Daarna kunnen met deze data de programma's echt volledig worden verwijderd, inclusief alle restanten die vaak na een standaard verwijdering achter zouden blijven.

Soft Organizer is ook uitgerust met een zoekmechanisme om sporen van programma's te vinden die niet automatisch werden gevolgd. Dit betekent dat bijna elk programma dat ooit is geïnstalleerd, nu volledig kan worden verwijderd, waardoor het volstoppen met onnodige bestanden wordt voorkomen.

Voor programma's die u wel wenst te behouden, kan Soft Organizer controleren op beschikbare nieuwe versies en u daarover informeren met een speciaal symbool in de lijst met applicaties. Door de tijdige bijwerking van geïnstalleerde programma's kunt u veel problemen vermijden, omdat nieuwe releases meestal zowel nieuwe mogelijkheden als kritieke bugfixes bevatten.

Het ingebouwde beoordelingssysteem biedt een manier om onnodige producten van slechte kwaliteit te vinden en te verwijderen. Giveaway of the day — Soft Organizer Pro 7.21

. Versie 5.0.3 kregen we op 6 mei 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (32-bit and 64-bit)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA.

Bij de eerste opstart wordt contact opgenomen met IP-adres 78.47.15.109.

Geen Themida, een schone installer. Kent geen Nederlands, maar heeft wel een Russian.sib. Het is al voor-geactiveerd, dus geen sleutel nodig. Ik zie wel iets in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ChemTable Software\Full Uninstall]
"RegKeys"=-

Met een on-line hex-to-asccii omzetter zie ik dat de inhoud overeenkomt met de sleutel BE2****86-GS3P2D.

Ik verwacht dat ik daar de trial mee kan activeren. In ieder geval de bewaarde programmamap, die als semi-portable draait. En mijn vermoeden is juist: ik installeerde de trial op een schone virtuele W8.1 64 Pro en activeerde met de activate.reg, die ik met Discovery maakte, toen ik dubbelklikte op de geoogste activate.reg. En bij een herhaling kan ik activieren met de geoogste sleutel BE2****86-GS3P2D: QED.

trial geactiveerd

Ook de programmamap kan ik op de W10 desktop activeren met de geoogste sleutel.

Het programma doet zo te zien wat het beloofd betreffende het opsporen en verwijderen van leftovers = restjes, kliekjes van eerder verwijderde programma's. Op een virtuele machine heb ik ooit de Chromium browser gehad en daarna verwijderd. het weggevertje vindt en verwijdert deze twee restjes:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-1163078533-253999390-3543546155-1000\Software\Chromium]
[HKEY_USERS\S-1-5-21-1163078533-253999390-3543546155-1000\Software\Chromium\BLBeacon]

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Terug naar het begin.
7tWU8bT5lv1f3wFoW3IzYjtBfgfDQJcVV2ahhYb+7QaYTo4cJT/gtXZNe5utZ48r