Eenvoudige en professionele iPhone-gegevensherstelsoftware biedt drie herstelstanden om verwijderde of verloren foto's, video's, contacten, berichten, belgeschiedenis, WhatsApp/Kik-berichten en meer te herstellen. De iOS-hersteltool kan iPhone/iPad/iPod touch-gegevens herstellen die verloren zijn gegaan in verschillende scenario's, zoals per ongeluk verwijderen, terugzetten naar fabrieksinstellingen, iOS-update, systeemcrash, virusaanval, kwijtgeraakt apparaat, beschadigde telefoon, vergrendeld zonder het wachtwoord of vast te zitten bij Apple logo etc.
Giveaway of the day — iBeesoft iPhone Data Recovery 2.0

Deze titel kregen we nog niet eerder van iBeesoft.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: weggevertje en trial zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 10.0.2.15: bijzonder, want dat is geen openbaar adres, maar van mijn provider?

Na activatie ziet Discovery drie bestanden in de programmamap:

New and Modified Files
C:\Program Files\iBeesoft iPhone Data Recovery\bin\public.xml
C:\Program Files\iBeesoft iPhone Data Recovery\bin\PR.log
C:\Program Files\iBeesoft iPhone Data Recovery\bin\ibsi.data

PR.log bevat niets spannends. De beide andere wel. Het gaat om de laatste, ibsi.data:

data
value=TUU4*****WL
state=0

In value staat de sleutel. Als ik u was, sloeg ik dat bestand veilig op.

Ik gebruik sinds zeven jaar een iPad en sinds 2,5 jaar een iPhone. Nog nooit wat kwijtgeraakt. Met het gratis iTunes van Apple kan je alle gewenste backups op je Windows-toestel zetten. Zonder software van derden.

Ik moest Zonealarm (firewall en AV) uitzetten om de zip foutloos op te halen.Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Heeft de nieuwste iTunes nodig en meldt dat pas nà de installatie. De 32 bits iTunes. De laptop wil iTunes niet ophalen. Dan maar via AnyDesk het op de desktop opgehaald en met copy-paste in de downlaodmap van de laptop gezet. Ja dat werkt: met copy-paste via AnyDesk bestanden van computer A naar computer B halen..

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Terug naar het begin.