MSD Passwords is krachtige en eenvoudig te gebruiken wachtwoordbeheersoftware waarmee u met behulp van de standaardbrowser van uw computer naar beveiligde sites op het internet kunt navigeren.
Bespaar tijd en maak uw internetervaring eenvoudiger. Niet meer tientallen gebruikersnamen en wachtwoorden intypen om u aan te melden bij uw favoriete sites.

Voer in dit wachtwoordbeheerprogramma de internetadressen in van sociale netwerken zoals Facebook of Twitter, webmailsites zoals Google of Hotmail, Messenger-sites zoals MSN of uw favoriete bank. Voer ook de gebruikersnamen en wachtwoorden in om in te loggen op deze sites en dat is het. U kunt op deze beschermde sites met een paar muisklikken inloggen, zonder login-informatie op te roepen.

MSD-wachtwoorden is een bijzonder veilig programma. Selecteer een wachtwoord om uw gegevens te beschermen en een sterk encryptiealgoritme beschermt de informatie tegen ongeoorloofde toegang. uw gegevens worden ook beschermd tijdens het gebruik van het programma, dankzij de functies voor runtime-beveiliging, die voorkomen dat anderen uw aanmeldingsgegevens gebruiken als u de computer verlaat terwijl het programma draait.

Wanneer u MSD Passwords Portable op een verwisselbare schijf of in een USB-stick installeert, kunt u uw aanmeldingsgegevens met maximale beveiliging vervoeren. Als u de verwisselbare schijf verliest, heeft niemand toegang tot de informatie die deze bevat als u het programma met een wachtwoord hebt beveiligd.
Giveaway of the day — MSD Passwords 1.60
Een nieuwe aanbieder, MSD Soft.

Systeemvereisten: All Windows versions

Site van de leverancier

Portable trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida, een schone installer. De activatiegegevens staan in de readme. Geen Nederlands. Ik activeerde de officiële portable met de activatiegegevens van het weggevertje. QED. Discovery zag het volgende bestand:
....20180611_SetupMSDPasswordsPortable\MSDPasswords\Msdpasswords.opc dat tijdens de activatie wordt aangemaakt.
Ik liet Discovery een activate.msi maken, bewaarde die en herstartte de virtuele ThinPC, Vervolgens pakte ik de officiële portable uit, zette hem op een andere plaats dan eerst, draaide activate,msi, startte de portable op en ... die was keurig geactiveerd. QED. Maar ik trek een verkeerde conclusie. Want ik had ook de eerder aangemaakte Msdpasswords.opc aangemaakt. En die bevat de activatie. Bij controle blijkt dat activate.msi het activatiebetand wel heeft aangemaakt, maar op de oude, nu verkeerde plaats, waar het niets te zoeken heeft en ook niets doet.
Als ik Msdpasswords.opc in een editor open, zie ik dat de inhoud niet volledig te lezen is. Maar wel zijn originele locatie.

Volgende stap: de geactiveerde portable testen op de echte laptop.

een

Op de laptop is het eerst geactiveerd. Maar na een opstart niet meer? Dus nogmaals geactiveerd, terwijl het weggevertje op zijn definitieve plaats staat. In het gebruik is het wat onhandig. Het doet niet meer dan het opgeslagen wachtwoord voor een site in/op het klembord zetten waarna je het zelf kan plakken. Onhandiger dan je browser de sleutels en wachtwoorden laten bewaren.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.