Leawo DVD Ripper biedt de mogelijkheid dvd's te rippen en te converteren naar video, audio-inhoud onttrekken van bron-dvd en opslaan in verschillende audio-indelingen zoals AAC, FLAC, WAV, MP3, enz. Ook kunt u het apparaatmodel rechtstreeks instellen als uitvoer profiel.

Opmerking: de code is alleen van toepassing voor Leawo DVD Ripper, dat als module onderdeel is van de Leawo Prof. Media suite! De software beschikt over een licentie voor één jaar.
Giveaway of the day — Leawo DVD Ripper 7.9.0

. Versie 7.0.2.1 kregen we op 24 maart 2014. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1 GHz or above Intel/AMD Processor; RAM: 512MB RAM (1024MB or above recommended); Free Hard Disk: 5GB+ Free hard disk space; Graphic Card: NVIDIA GeForce GTX 260 and above; Others: DVD drive, Internet Connection

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en uitgepakte weggevertje zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 45.33.104.22.

Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. U krijgt met 33Mail de sleutel - die direct wordt getoond - en een link voor een schone download, zonder Themida (waarom hij er dan in de zip zit, is mij een raadsel)
32 Bitter. Helaas wordt mijn sleutel L-7A2******EE32 niet aanvaard op een virtuele ThinPC. Evenmin in Sandboxie van de desktop. Op de Engelstalige site ook veel meldingen over ongeldige codes. Dan houdt het op.

Herkansing: als ik de beide sleutels van de vorige keer in Sandboxie van de desktop test, is de eerste niet meer bruikbaar, want gekoppeld aan drie andere machines. Maar de tweede levert een succes op.

Een gratis alternatief is IQmango Free DVD Ripper. Via de home page kunt u al hun 31 gratis 32 bits programma's in één download opvragen. Ik heb ze in Sandboxie op de desktop gezet om te testen, ondanks protesten van Windows. Het is een soort schil: als u een onderdeel voor het eerst wil gebruiken, wordt het geïnstalleerd.

IQmango

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.